CONTES I MÉS CONTES…

Hola amics i amigues,

Segur que més d’una vegada he vist algun contes d’UNA MÀ DE CONTES! Aquí teniu l’enllaç on els podeu trobar moltes històries i aventures:

Alguns d’ells ens recorden la celebració del DIA DE LA DONA TREBALLADORA, el 8 de març, la importància de treballar la igualtat i els drets per a totes les persones del nostre mòn.

Esperem us agradi.

Fins aviat!

Share

TARDES A CASA, CAP PROBLEMA!

BON ANY A TOTHOM! Esperem i desitgem que esteu bé… Retornem a l’escola i, confiem avançar positivament i poder reprendre la normalitat aviat!

Us portem una proposta que vam descobrir durant el confinament. Al web de les BIBLIOTEQUES PÚBLIQUES DE CATALUNYA, trobareu un conjunt de recursos de lectura i vídeo per a tota la família. L’accès es fa mitjançant el número i contransenya de les biblioteques públiques. Així que agafeu el vostre carnet i feu una ullada… (com accedir?)

Especialment,  per aquestes tardes de fred, pluja i manta, us recomanem un seguit de PEL·LÍCULES EN CATALÀ per al públic infantil.  

VISITEU-LA, SEGUR QUE US AGRADARÀ!

Fins aviat!!

Share

BONES FESTES I GAUDIU DE LA LECTURA…

BONES FESTES A TOTHOM! 

Malgrat no corren bons temps, … una pandèmia ens limita i ens recorda com es d’important viure essent responsables per nosaltres, per les nostres famílies i amics, pels nostres veïns! Aprofiteu aquests dies per gaudir de tot allò que tenim, dels moments que visquem, encara que siguin especials. La lectura us pot acompanyar i oferir moments per compartir en família, per relaxar-vos sols, … 

Recordeu visitar el nostre apartat de recursos, on trobareu material per a petits i grans, visiteu les Biblioteques Municipals, que seguin els protocols establerts ofereixen servei aquests dies.

Fins aviat!!

 

Share

AUDIOCONTES, QUINA BONA IDEA!

Us portem aquí una idea ben bona, mireu, mireu…

AUDIOCONTES EN CATALÀ!

Una opció per apropar als nostres nenes i nenes a la escolta activa i a la lectura. Aprofiteu per escoltar en família, segur que en gaudireu força!

Al web de la Lali BeGoodtrobareu diferents opcions. A més, estan pensats per personalitzar-los amb el nom de l’infant, així que si heu que fer un regal, aquest potser un de ben original!

Esperem un agradin molt. Recordeu, aquests i molt més trobareu al nostre apartat GAUDEIX DE LA LECTURA, i quan arribis a l’escola pots explicar l’experiència al teu mestre/mestra i als teus companys de classe!

Fins aviat!

 

Share

20 DE NOVEMBRE, DIA INTERNACIONAL DELS DRETS DELS INFANTS

El dia 20 de novembre se celebra el Dia Internacional dels Drets dels Infants. Aquesta data és important per denunciar, reivindicar i prendre consciència que tots els infants del món tenen dret a viure en dignitat.

L’educació i, tot el que ella significa també está recollit entre la Convenció sobre els drets dels infants.  Us deixem un recull de recursos del blog de la Nati Bergadà, i d’entre ells us conviden a la lectura del llibre Les tres bessones – Els drets de l’infantels podeu llegir a la classe i/o en família.

Esperem gaudiu de la lectura!!

Share

GAUDEIX DE LECTURA

Amics i amigues!!

hem iniciat aquest curs tant i tant extrany i no podem visitar la nostra estimada BIBLUMETECA! Tot i estar una mica tristos, en PICO, la nostra mascota, segueix cercant materials per a vosaltres, i que així des de casa podeu seguir llegint i descobrint noves aventures.

Avui us portem un conte ben bonic, parla d’una girafa de colla mooooolt llarg i d’un arbre savi. Escolteu-lo en el següent video i, visiteu el nostra apartar de RECURSOS – LECTURES EN LÍNIA, per trobar un munt de contes per llegir a casa, solets o acompanyats de la família!

BONA LECTURA!!

 

Share

PROPOSTA ESTIU A LES BIMS

Amics,

des de les Biblioteques Municipals de Sabadell ens arriba una proposta del tot interessant. Donada la situació i el fet que no poder obrir totes les biblioteques de la ciutat, ens llencen una idea molt oportuna i sorprenent!!

Ens fan arribar una Guia de lectura: https://issuu.com/71232/docs/guia_recomanacions_20 i un formulari de lectures a la  carta: https://bit.ly/lecturesalacarta, a través del qual podeu omplir les dades que us demanen i us prepararan un LOT DE LLIBRES SORPRESA per llegir durant el temps d’estiu. Haureu de passar a recollir per alguna de les biblioteques que es troben operatives ara mateix.

Feu ullada i deixeu-vos sorprendre per novetats i lectures noves!!

Gràcies Jordi (Biblioteca Sud) i companyia per fer-nos arribar les vostres propostes!!!

BON ESTIU A TOTHOM!!

 

Guia d’estiu 2020:

Formulari de lectures: https://bit.ly/lecturesalacarta

Share