RECOMANACIONS LECTORES JUNY’21

Arriben les vacances, … temps lliure per a fer tot el que us agrada!! Recordeu dedicar estones a la lectura, visiteu les biblioteques de la ciutat i gaudiu de la mateixa… Des de la Biblumeteca, us fem arribar un recull de recomanacions lectores per a cada comunitat. 
Esperem us agradin molt! Bon estiu i fins al setembre!    

Share

FELIÇ DIADA DE SANT JORDI 2021!

Aquest curs podrem celebrar la DIADA DE SANT JORDI a l’escola, i això ens fa sentir contents!!!

Des de la Biblumeteca ja hem fet molta feina… Hem preparat les RECOMANACIONS LECTORES per als nostres infants, i la paradeta al vestíbul amb les novetats que ens esperen a la nostra biblioteca. De moment, no podem fer-la servir, però allà és continua treballant, esperant que el proper curs poguem obrir-la a tots el nois i noies de l’escola.

 

Aquest dies al programa Info K, han parlat de la Diada de Sant Jordi i de la història dels llibres, feu una ullada, és molt interessant!!

Fins aviat!!

Share

CONTES I MÉS CONTES…

Hola amics i amigues,

Segur que més d’una vegada he vist algun contes d’UNA MÀ DE CONTES! Aquí teniu l’enllaç on els podeu trobar moltes històries i aventures:

Alguns d’ells ens recorden la celebració del DIA DE LA DONA TREBALLADORA, el 8 de març, la importància de treballar la igualtat i els drets per a totes les persones del nostre mòn.

Esperem us agradi.

Fins aviat!

Share

TARDES A CASA, CAP PROBLEMA!

BON ANY A TOTHOM! Esperem i desitgem que esteu bé… Retornem a l’escola i, confiem avançar positivament i poder reprendre la normalitat aviat!

Us portem una proposta que vam descobrir durant el confinament. Al web de les BIBLIOTEQUES PÚBLIQUES DE CATALUNYA, trobareu un conjunt de recursos de lectura i vídeo per a tota la família. L’accès es fa mitjançant el número i contransenya de les biblioteques públiques. Així que agafeu el vostre carnet i feu una ullada… (com accedir?)

Especialment,  per aquestes tardes de fred, pluja i manta, us recomanem un seguit de PEL·LÍCULES EN CATALÀ per al públic infantil.  

VISITEU-LA, SEGUR QUE US AGRADARÀ!

Fins aviat!!

Share

BONES FESTES I GAUDIU DE LA LECTURA…

BONES FESTES A TOTHOM! 

Malgrat no corren bons temps, … una pandèmia ens limita i ens recorda com es d’important viure essent responsables per nosaltres, per les nostres famílies i amics, pels nostres veïns! Aprofiteu aquests dies per gaudir de tot allò que tenim, dels moments que visquem, encara que siguin especials. La lectura us pot acompanyar i oferir moments per compartir en família, per relaxar-vos sols, … 

Recordeu visitar el nostre apartat de recursos, on trobareu material per a petits i grans, visiteu les Biblioteques Municipals, que seguin els protocols establerts ofereixen servei aquests dies.

Fins aviat!!

 

Share

AUDIOCONTES, QUINA BONA IDEA!

Us portem aquí una idea ben bona, mireu, mireu…

AUDIOCONTES EN CATALÀ!

Una opció per apropar als nostres nenes i nenes a la escolta activa i a la lectura. Aprofiteu per escoltar en família, segur que en gaudireu força!

Al web de la Lali BeGoodtrobareu diferents opcions. A més, estan pensats per personalitzar-los amb el nom de l’infant, així que si heu que fer un regal, aquest potser un de ben original!

Esperem un agradin molt. Recordeu, aquests i molt més trobareu al nostre apartat GAUDEIX DE LA LECTURA, i quan arribis a l’escola pots explicar l’experiència al teu mestre/mestra i als teus companys de classe!

Fins aviat!

 

Share