UN REGAL PER SANT JORDI!!

Aquí teniu el vostre regal de SANT JORDI! Us desitgem una feliç diada #diferent!!

L’ANNA FITÉ, autora de Sabadell de molts contes infantils i històries juvenils  ha gravat un vídeo on explica el conte de SANT TONI I EL GAT, una nova versió i divertida que ha fet de la llegenda tradicional de Sant Jordi i el Drac.

El trobem publicat a l’ Editorial La Galera, dins la col.lecció I SI…?, que justament planteja la hipòtesi: I SI… les llegendes, a l’anar passant d’un narrador a l’altre, de generació en generació, s’haguessin anat transformant i, en realitat, la versió original fos aquesta que us explica? Qui ho sap? Podria ser possible, oi?

Cliqueu sobre la imatge i no perdeu l’oportunitat de gaudir d’aquesta història. Esperem us agradi.

Avui és dia de fer activitas especials, al web de les BIBLIOTEQUES DE SABADELL, podeu trobar un munt d’activitats per aquesta diada, feu una ullada… Recomanacions de llibres per a tota la família, lectura de contes, propostes de la ciutat, pasatemps, … També podeu trobar un munt d’idees a les xarxes, us deixem una proposta del web MARES I PARES ben interessant, segur que passeu una bona estona!

Recorda, ens pots fer arribar les teves activitats a través de l’Instagram o be, al correu electrònic de l’escola: a8035969@xtec.cat

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *