Fi de curs!

L’estiu ha arribat i ja és temps de vacances!

Moltes gràcies a tothom que ha contribuït per fer créixer el bloc, que va començar amb unes 300 visites, i per haver donat un cop d’ull cada cop que s’han publicat noves notícies. Us recordo que també podeu enviar els vostres comentaris a les publicacions periòdiques que s’han anat fent.

Actualment ja hem arribat a les 2325 visites. Felicitats a tots els que hi he contribuït!

Us deixem els links de diferents concursos de lectura per si voleu ampliar el ventall de llibres per llegir durant l’estiu:

Lectura en Veu Alta Logo

Concurs de Lectura en Veu Alta

CLIJCAT

Concurs Protagonista Jove (ESO) 

Concurs Atrapallibres (EPRI) 

 

El gust per la lectura | Servei Educatiu del Baix Penedès

Concurs El Gust per la Lectura (EPRI)

Concurs El Gust per la Lectura (ESO)

Bon estiu a tothom!

Los Libros, La Lectura, Playa, Vacaciones, Gafas De Sol

Taller de Fake News 4t ESO

Els alumnes de 4t van participar en un taller sobre les Fakes News per aprendre a interpretar les notícies falses.

A partir d’una introducció del tema i d’un joc de taula, els alumnes van aprendre a ser més conscients  de com llegim les notícies que ens arriben. Aquí en podeu veure algunes imatges. 

 

El Gust per la Lectura

Els alumnes de 5è han participat aquest curs al concurs “El Gust per la Lectura” que consisteix en llegir i elaborar una activitat relacionada amb la lectura que havien fet: “Leandre, el nen horrible” de l’Anna Manso.

Per endinsar-se més amb la lectura i conèixer com es va escriure, van fer també una visita virtual amb l’autora de la que en van treure molt de profit. Trobareu l’article publicat en aquest bloc al mes de febrer.

En el següent link podreu conèixer els guanyadors del concurs.

Aquí us deixem el vídeo de l’activitat que van crear els alumnes per participar al concurs:

Segell de bones pràctiques

Bon dia!

Des del  Programa de Biblioteques Escolars de Catalunya ens han concedit el segell de bones pràctiques per la publicació de l’article “Pluja de poemes”

En l’elaboració d’aquest article hi vam participar diferents membres de la nostra comunitat educativa: professorat, secretaria, departament de psicologia, alumnat  i pares i mares.

Moltes gràcies a tots els que hi vau participar!

Seguim treballant!

Guanyadora del concurs de postals

La Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà va organitzar un concurs de postals. L’activitat, que ja la vam publicar a principi de curs, consistia en recomanar una lectura en format postal que després s’enviaria a una escola de Múrcia.

Els alumnes de 5è i 6è de la nostra escola hi van participar tots i la Clàudia Canchado en va ser una de les guanyadores amb la recomanació de Wolfgand de la Laia Aguilar.

Aquí teniu una mostra dels llibres i diploma que va guanyar. Moltes felicitats, Clàudia!! I moltes gràcies a la Biblioteca de Barberà.