Nous llibres a la biblioteca de l’escola

NOUS LLIBRES!!!

Aquest curs hem rebut una subvenció per a la biblioteca. Amb aquests diners hem comprat contes i llibres de coneixements. Gran part d’aquests contes han sigut per a cicle mitjà i cicle superior que són les dos seccions que s’havien de renovar i actualitzar.
Els nous llibres es van presentar als alumnes de primària per tal que els coneguin i a partir d’ara ja els poden agafar en préstec.
Esperem que els agraden, ja que han sigut escollits amb aquesta finalitat, a més de que, poc a poc, vagin adquirint el plaer per la lectura, la fomenten i la puguin recolzar.
Pares, mares i familiars, us esperem a la biblioteca de la nostra escola. Els xiquets i xiquetes segur que agrairan que els llegiu un conte o que el llegiu conjuntament. La biblioteca està oberta a les famílies tots els dimarts de 15-16:30.
Us esperem!

20160412_161723

AMANIDA DE CONTES A P5

AVUI A L’HORA DE BIBLIOTECA HEM FET UNA AMANIDA DE CONTES.HEM TRIAT 5 PERSONATGES I ELEMENTS DE CONTES QUE JA CONEIXEM, ELS HEM BARREJAT I ENS HA SORTIT UN CONTE MOLT BONIC.
EL CONTE DE LA PRIMERA AMANIDA L’HA EXPLICAT ROSA I EL DE LA SEGONA S’HA ATREVIT A FER-HO JAMEL I LI HA SORTIT UN CONTE PRECIÓS.