“Club de lluita”, de Chuck Palahniuk

Chuck Palahniuk, Club de lluita, Empúries, 222 pàgines

“El Club de la Lluita”, de Chuck Palahniuk és una lúcida reflexió de l’alienació total que l’individu pateix en l’ecosistema social actual. El protagonista troba en la seva nèmesi, Tyler Durden, el qüestionament de l’ordre existent i, finalment, la resposta als seus dubtes existencials. Aquesta resposta és d’un nihilisme de llibre, molt impactant i amb un gir final d’allò més sorprenent.

Santi Valle

Aquest article ha estat publicat en Què hem llegit. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a “Club de lluita”, de Chuck Palahniuk

  1. a8052955 diu:

    M’afegeixo a la recomanació del Santi (però només si sou amants de les emocions fortes). Palahniuk és un bèstia. Però molt bèstia. I, si no en teniu prou amb “Club de lluita”, podeu continuar amb “Cançó de bressol” (en castellà “Nana” i en versió original “Lullaby”) on un periodista que investiga la mort súbita infantil (cosa que el toca ben de prop) descobreix en un llibre una cançó de bressol que és un sortilegi mortal. Ell i un grup de “freakies” que no m’atreveixo a descriure comencen a viatjar pels Estats Units destruint tots els exemplars del llibre (sí, sí, ja sé que tot això us sembla estrany: no patiu, ho és, però incomprensiblement la construcció novel·lesca s’aguanta).

    Lluís Oliván

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *