“Si tu em dius vine ho deixo tot.. però digue’m vine”, d’Albert Espinosa

Vull parlar de la darrera novel·la de l’Albert Espinosa “Si tu em dius vine ho deixo tot.. però digue’m vine”. Una història d’amor que recomano a tots aquells joves que encara no senten la passió per la lectura ja que el llibre enganxa des de la primera pàgina, és ràpid de llegir, té un llenguatge adaptat a tots els públics i et deixa amb ganes de més.
Si tu em dius vine ho deixo tot… però digue’m vine’ té com a protagonista a Dani, un home que es dedica a buscar nens desapareguts. El mateix dia que la seva parella l’abandona, rep la trucada de telèfon d’un pare que, desesperat, li demana ajuda. La recerca del nen li conduirà a Capri, a aquell far, aquell lloc màgic en el qual afloraran records de la seva infantesa i dels dos personatges que van marcar la seva vida: el Sr. Martín i George. El retrobament amb el passat portarà a Dani a reflexionar sobre la seva vida, sobre la història d’amor amb la seva parella i sobre les coses que realment importen.

Tal i com diu l’autor: “Una novel·la dedicada a tots els que segueixen volent ser diferents i lluiten contra aquells que desitgen que siguem iguals”

David Morales

Aquest article ha estat publicat en General, Què hem llegit. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a “Si tu em dius vine ho deixo tot.. però digue’m vine”, d’Albert Espinosa

  1. Antònia Guijosa diu:

    Jo també l’he llegit aquest estiu. Vaig trigar una parell d’estones a la platja (ja us vaig dir que era la meva sala de lectura preferida!) i la veritat em va agradar.
    Jo que sóc molt curiosa, em van quedar ganes de veure el far de Capri. És un llibre per recomanar als lectors mandrosos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *