“El poder del perro”, de Don Winslow

Escric aquestes línies per a recomanar la lectura de “El poder del perro”, de Don Winslow. És una novel·la força llarga, supera les vuit-centes pàgines, però tant l’estil com el llenguatge en que està escrita permeten una lectura àgil, i la trama és tant interessant que literalment devores les pàgines.


“El poder del perro” explica la formació i organització de les màfies de narcotraficants mexicanes dels anys 80 i 90, mitjançant les peripècies d’una sèrie de personatges principals i múltiples punts de vista. No hi ha un protagonista absolut, i l’autor no fa un retrat basat en bons i dolents, sino que ens permet entrar en les motivacions dels personatges, que són de carn i ós. Aquest llibre fuig dels estereotips a l’ús tant propis de la literatura, el cinema o fins i tot la premsa.

Santi Valle

Aquest article ha estat publicat en General, Què hem llegit. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *