El Ricardo ens presenta en Mishiyu

Mishiyu. Ed. Combel

Mishiyu. Ed. Combel

 

La família del Ricardo Alcántara era ja nombrosa, extensíssima, formada per cent noranta-nou fills i una fillola, la nostra biblioteca, tan estimada pel seu padrí com els seus propis fills.

 

Però en Ricardo encara no n’estava satisfet i va voler ampliar encara més la família, fer créixer el jardí de les seves obres. Va ser així com va néixer, millor dit, va ser adoptat, en Mishiyu, l’últim llibre del Ricardo Alcántara, il·lustrat per la Rebeca Luciani. El que en fa dos-cents.

El petit de la família ja s’ha convertit en el centre d’atenció de tots els que l’hem rebut amb l’entusiasme de comptar amb un nou company de lectura, amb la il·lusió de de coneixe’l i apropar-nos a ell. Ara que tenim a tocar Sant Jordi, segur que en Mishiyu, aquest dolç nen adoptat, serà el protagonista de les parades de llibres de l’escola i es convertirà en un nou membre de la família de molts petits lectors i lectores.

BENVINGUT, MISHIYU! Estem molt feliços de comptar amb tu!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà