I CICLE MITJÀ? ANIRÀ A LA BIBLIOTECA ELS DIES 8 I 9 DE MARÇ

El fred i l’epidèmia de grip que ens ha assolat aquest principi d’any han fet que els grups de tercer i quart de primària no hagin pogut visitar la biblioteca Pare Miquel quan hi estava previst. Malgrat això, ja tenim nova data per anar-hi; concretament, quart la visitarà el dia 8 de març i tercer, el dia 9. No us oblideu de portar els vostres carnets d’usuaris!

Si mentre voleu aprofundir en els vostres coneixements sobre com s’organitza una biblioteca, consultar el catàleg de les biblioteques de la província de Barcelona o consultar guies de lectura, podeu llegir aquesta pàgina de la Diputació de Barcelona on trobareu totes aquestes informacions:

Chilias, la biblioteca virtual

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà