LA BIBLIOTECA PARE MIQUEL REP CICLE INICIAL

Els passats 26 i 27 de gener, el Bigotis va deixar el seu raconet calentó entre els llibres per acompanyar els nens i nenes de primer i segon de visita a una altra “biblio”, la Pare Miquel d’Esplugues.

Allà ens esperaven les bibliotecàries, que ens tenien preparada una sessió per comprendre i recordar el funcionament de la biblioteca i com ser-ne uns  bons usuaris. Encara que siguem petits ja en sabem molt, de com cal comportar-nos en aquest espai públic!  Després vam poder tocar, mirar, remirar, fullejar, llegir, rellegir i explorar llibres lliurement, la qual cosa per a nosaltres és el més fantàstic. Aquells que duiem el carnet de les biblioteques publiques, vam poder agafar en préstec, a més, un llibre, un còmic, un DVD, un joc d’ordinador… No penseu que a la biblioteca només hi ha llibres; hi ha un munt de recursos que ens podem emportar cap a casa!

Aquí teniu un recull d’imatges d’aquests dos dies. Val la pena que us apropeu a la biblioteca simplement per llegir o bé per participar en les activitats que hi fan els dissabtes. Sempre hi sereu benvinguts.

Si voleu consultar la pàgina web de la biblioteca Pare Miquel, podeu accedr-hi clicant aquest enllaç. Gaudiu en família de les biblioteques públiques i de l’hàbit de llegir!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà