Una casa a la medida

una-casa-a-medida6493007Novament us presentem avui un preciós conte per parlar sobre l’acceptació de les diferències, la tolerància, la convivència i la superació de les dificultats.

Els protagonistes d’aquest relat són una atípica parella d’enamorats, una girafa i un cocodril baixet. imagesL’alçada tan diferent de tots dos els planteja moltes dificultats però les van superant amb la força de l’estimació. La principal prova que han de passar és la de trobar una casa per viure-hi junts, còmoda per les seves respectives necessitats. Finalment troben la solució i la dissenyen a la seva mida.

Durant les vacances de Nadal, en Bigotis ha conegut una petita fada i també s’ha enamorat. Tenen el mateix problema que la girafa i el cocodril del conte. Per això, avui ha volgut que expliqués aquest conte als nens i nenes de pàrvuls 4 anys. Els ha demanat que l’ajudin a dissenyar una casa còmoda per tots dos. Sap que estan treballant un projecte cimg3104sobre Gaudí i ha pensat que tindrien bones idees per cercar una solució als seus problemes.

Mentre escoltaven meravellats la narració i miraven les il·lustracions del conte, anaven formulant hipòtesis sobre els problemes que es trobarien a continuació. Hem passat una tarda molt animada i participativa.

cimg3110

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà