La setmana del llibre en català

Benvolguts/des de nou.

Aviat començarem un nou curs escolar, però de moment us volem informar de la 35a. edició del llibre en català.

Del 8 al 17 de setembre, la Setmana del Llibre en Català celebra la seva 35a edició i ho fa convertint-se en l’oferta més gran de la història de llibres en català. La Setmana, un dels esdeveniments culturals més importants del país, acollirà més expositors que mai, afavorint sempre el contacte directe, la relació entre llibreters, editors i lectors, que podran trobar totes les novetats, però també llibres de fons i les col·leccions de cada segell. Com sempre, amb una àmplia proposta d’activitats de tot tipus (presentacions, recitals, itineraris literaris, xerrades…) per a infants i adults, que també contribueixen a estimular i a promoure la lectura en català. Vine! Volem que formis part de la Setmana del Llibre en Català.

I si és així, us adjuntem més informació.

A La Setmana podràs trobar el llibre que satisfarà el teu desig de lectura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *