AHAB Y LA BALLENA BLANCA

Text i il.lustració Manuel Marsol

III Premio Internacional Álbum ilustrado Edelvives.

Quan Herman Melville va publicar Moby Dick l’any 1851 poc es podia imaginar que es convertiria en un clàssic. Però encara menys podia imaginar que l’any 2014 la seva història seria la base d’aquest llibre il.lustrat.

Sense edat. Llibre perfecte per regalar a alguna persona adulta i que les criatures vegin que mares i pares gaudeixen d’unes il.lustracions meravelloses (és un premi internacional d’il.lustració) que podreu compartir amb les criatures. I a partir d’aquí, segons l’edat, podeu parlar de la història clàssica; als més grans els hi podeu posar a les mans, i als més petits, els podeu explicar.

Ahab y la ballena blanca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *