TERTÚLIA “MOMO” 5

Capítols 17-21
Setmana del 29 de maig al 4 de juny

Podeu comentar aquí tot el que us suggereixi la lectura del llibre (fins el diumenge 4 de juny).

Si heu arribat fins aquí, ara ja no ho podeu deixar! I si encara no hi heu arribat, paciència i a seguir, que val molt la pena, no us rendiu!

Se’n sortirà Momo? Les coses se li estan posant molt difícils, però Momo és molt valenta, no us sembla?

Us imagineu estar a la seva pell? No deixeu de llegir i acompanyeu-la fins al final de la història, ara tots nosaltres també formem part dels seus amics, esperem que sigui capaç de salvar-nos dels homes grisos.

Hi haurà un dia per trobar-nos per veure’ns les cares i parlar de tot això i més, aviat us ho anunciarem!

5 pensaments sobre “TERTÚLIA “MOMO” 5

 1. jo ja m’he acabat el llibre crec que momo ho ha fet molt pero molt bé derrotant els homes grisos amb la flor horaria i tancant les reserves de cigarros dels homes grisos
  momo es molt valenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  no ho creieu??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  1. Magnífica lectura! I no us sembla que és d’una vigència total? No estem molt obsessionats amb el temps i ser “profitosos”. Abunda molta grisor! Però alhora veig moltes “momos”. Per aquí s’ha deixat veure força l’Íngrid, i les escoles n’esteu plenes! No deixeu que els adults us tornem grisos i ajudeu-nos a omplir de color i alegria els nostres temps!!

   Al bonic epíleg de l’autor, ens ve a dir que aquesta història tant podria haver passat com haver de passar encara. La reflexió que implica és passada, present i futura, tot alhora!

 2. Jo també m’he acabat el llibre!

  També crec que la Momo és molt valenta, encara que també té por, i molta. Per exemple quan vol amagar-se dels homes grisos perquè no sap com enfrontar-s’hi. M’ha agradat molt el moment en que, després de caminar i caminar per la ciutat per evitar que la trobin, decideix de sobte que els ha d’anar a buscar ja que, d’aquesta manera, podrà ajudar els seus amics.

  Ha estat fantàstic compartir lectura i comentaris.. Crec que ha estat un títol molt encertrat que agrada a petits i grans ja que permet molts nivells de lectura. Alerta amb els lladres del temps, que són a tot arreu i sempre estan preparats per confondre’ns!

  Esperem la propera proposta de lectura si és que no podem comentar aquesta cara a cara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *