TERTÚLIA “MOMO” 4

Capítols 13-16
Setmana del 22 al 28 de maig

Podeu comentar aquí tot el que us suggereixi la lectura del llibre (fins el diumenge 28 de maig).

Comença la tercera part del llibre: “les flors de les hores”, entrem a la recta final!

La filosofia ens serveix per reflexionar sobre el perquè de les coses. Diríeu que aquest és un llibre “filosòfic”? us està fent pensar? Creieu que esteu donant voltes a coses que no se us havien acudit abans? No?

Vinga, què esteu pensant?

3 pensaments sobre “TERTÚLIA “MOMO” 4

  1. Jo l’he llegit en castellà i m’ha cridat molt l’atenció l’ús abundant de l’adjectiu “cenicienta”, que s’empra molt referit a diverses característiques dels homes grisos (sonrisa cenicienta, voz cenicienta, cara cenicienta). Es refereix a la “ceniza”, la cendra, grisa total . En la versió catalana es fa servir cendrós, per exemple?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *