Engeguem!!!

La biblioteca (d’aula i general) a l’escola Barrufet és un òrgan molt important. A vegades, però queda lluny de la vida quotidiana. Mares, pares, professorat, coincidim en què la lectura és bàsica en la formació personal i escolar dels nostres infants però no sempre trobem la manera de motivar-los.

Comencem aquest bloc per acostar el món dels llibres a vosaltres, mares i pares en el que intentarem recomanar-vos obres diverses. Però no sempre novetats editorials perquè hi ha llibres que mai passen de moda. Volem que sigui una eina més.

També hi penjarem articles relacionats amb el món dels llibres. Ens agradarà que comenteu els llibres i articles a mida que els aneu llegint.

 

Un pensament sobre “Engeguem!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *