Els regals de Reis!

Els Reis Mags han passat per la biblioteca de l’institut i ens han deixat un munt de llibres nous.

Com us explicàvem a l’últim post, els alumnes del Fuster van realitzar l’activitat Carta als reis amb el desig de rebre alguns llibres per a la nostra biblioteca. El resultat ha estat increïble, hem rebut prop de 40 llibres!

 

Afanyeu-vos si no voleu ser els últims a llegir-los!

3 thoughts on “Els regals de Reis!

 1. Encarna

  Que bé!, aquest anys els Reis també han patit retallades i he vist pocs centres on han portat llibre, per tant, enhorabaona i que per molts anys els Reis d’Orient us puguin portar llibres per a la biblioteca.

  Reply
 2. Susana Berdejo Post author

  Hola Encarna, moltes gràcies pels teus desitjos. Esperem que en el futur ens continuïn visitant els Reis Mags.

  Reply
 3. David Petrosyan

  La meva col·lecció preferida és la de ”La Penya dels Tigres”, m’agradaria molt que els posessin entre el TOP 10 de la biblioteca. El meu llibre preferit d’aquesta col·lecció és “Com va desaparèixer la classe de 6è A?”, però no hi és a la biblioteca, m’agradaria molt que hi estigués. De les novetats m’estic llegint “Sara y las goleadoras”, de Laura Gallego, i m’està agradant molt perquè tracta sobre el futbol. És sobre unes noies que volen fer un equip, ja que els nois no les deixen participar en el seu.

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *