Els Jocs de la fam de Suzanne Collins

Estrenem Club de lectura i per començar proposem la novel·la Els Jocs de la fam, la trilogia que ens ha fet patir, emocionar-nos i reflexionar sobre la vida, l’amor i l’amistat. Comenta les teves impressions, intercanvia opinions o aclareix dubtes.

Tant és de quin districte veniu, tots els tributs sou benvinguts!!

I que la sort sigui sempre amb vosaltres!

Font imatge: grup62infantiljuvenil.cat

Negra es su tapa, la cual preside unas 400 páginas de pasión, lucha, perseverancia y, sobre todo, amor. Es lisa, de un tacto muy agradable, en ella podemos ver reflejado el gravado de una insignia dorada, es un pájaro, el que se encuentra bajo las salientes y plateadas letras del título. Un título difícil de entender, Los juegos del hambre. Un apasionante libro que ha servido como adaptación para hacer una película, protagonizada principalmente por Jennifer Lawrence, la propia Katniss,  Josh Hutcherson, como Peeta y Woody Harrelson como mentor de estos dos personajes.

Lionsgate adquirió los derechos de distribución mundial de la película de Los juegos del hambre, la cual está siendo producida por Nina Jacobson. Inicialmente el guión fue adaptado por la propia escritora, la mismísima Suzanne Collins, y Billy Ray. Sin embargo, el primer borrador del guión fue remplazado por uno escrito por Collins y el director Gary Ross.

En América la película ha recaudado 155 millones de dólares el primer fin de semana, lo que la convierte en el  tercer mejor estreno del cine hasta el día de hoy.

Marc Díaz – 2 d’ESO B

6 thoughts on “Els Jocs de la fam de Suzanne Collins

 1. Ivet

  Són genials els llibres <3 simplement són perfectes… =) Jejeje Adoro els personatges i la manera en que l'autora descriu la situació en la que es troben, són tan guays… xD Són dels millors llibres que m’he llegit en tota la meva vida =D

  Reply
 2. Mariona

  M’he llegit el primer llibre en tres dies!! i ja m’he l’he llegit 3 cops!! Aquest llibre es increïble! M’encanta com l’autora descriu tots els detalls que fan que el llibre sigui tan interessant! El millor llibre que he llegit sense cap dubte!

  Reply
 3. Anabel

  Sí, són … perfectes, emocionants… genials! La forma en què explica cada moment, és increïble. És el primer llibre amb el que he plorat. El llibre sembla que t’endinsa en un altre món , ignores on estàs i en molts moments t’agradaria estar allà.

  Reply
 4. Diana

  Molt, molt interessant. És un llibre molt addictiu, que enganxa des del primer moment i que et deixa amb ganes de llegir més. Em vaig llegir els tres llibres de la trilogía en cinc dies, tot un récord! Crec que serà un nou Harry Potter o Crepúsculo, sempre tenint en compte que la qualitat literària de l’escriptora dels Jocs de la Fam es molt superior (des del meu punt de vista) a la qualitat del llibre vampíric, bastant típic i tópic, i que repeteix moltíssimes expresions. En resum, és un llibre amb grans qualitats que et fa evadir-te de la realitat i no et deixa abandonar les seves pàgines. Tot el que un bon llibre ha de ser.

  Reply
 5. Gemma

  Emocionant, intrigant, innovador…. Simplement perfecte! M’encanta, m’he llegit el llibre i m’encanta, Suzanne ets el meu ídol. Ara em vull llegir un altre cop “Els Jocs de la Fam” i després “En llamas”. He vist la pel·lícula amb una companyia excepcional. I després de llegir-me “En llamas” vull que surti la peli i anar a veure-la. Després llegir-me “Sinsajo” i que surti la pel·lícula!! I <3 Jocs de la Fam

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *