Luciano Pavarotti

Ahir va morir un gran tenor, Luciano Pavarotti. He de confessar que m’ha costat escollir i molt algun fragment de vídeo per a que puguem copçar la grandesa d’aquest gran tenor. Gran musicalment, humanament i d’envergadura.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/ZlRApdy4fFw" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Buscant algun bocí que il.lustrès qui era l’he vist cantant amb Josep Carreras i Pácido Domingo (els tres tenors) però també amb altres cantants que no tenen gens a veure amb l’òpera com Bono, Barry White, Michel Bolton, Cramberries (Pavarotti and friends) suposo que per a disgust d’alguns puristes de l’òpera. La veritat és que m’he emocionat, tot i que per més que ho intento l’òpera no m’acaba de convèncer aquest timbre és tant especial que t’arriba a l’ànima i et fa eriçar tots els poros de la pell. Ja sé que tenim gravacions de vídeo de Cd’s i no morirà mai però un tenor com aquest no el tindrem mai més, potser en tindrem més d’esplèndids però com aquest…. us convido a veure un petit exemple del que és Luciano Pavarotti sol de la manera com estem acostumats a veure’l amb el seu mocador blanc i que no us quedeu aquí, que busqueu més…

One thought on “Luciano Pavarotti

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *