UN PATUFET DIFERENT AMB DESPERTAFERRO TITELLES!!!

Ahir vam tenir una visita molt especial!!!
El titellarie Jaume Vinaixa ens va projectar en exclusiva el conte del Patufet! Va venir ell amb en Manel, un fotògraf que ha editat el video i que juntament amb ell han format la Productora “Despertaferro Titelles“, sense ànim de lucre.
En Jaume dibuixa, escriu les històries i utilitza els titelles i en Manel s’encarrega de tota la part tècnica (il·luminació, sons, imatge…). Tenen penjats diferents contes al youtube que podeu veure gratuïtament.
Vam aprofitar per fer-los algunes preguntes i ens van estar ensenyant les titelles, els decorats…

La Marta i l’Erik (que ahir van estar amb ells) us expliquen com ho van viure… (Les mestres)

Avui a l’escola de l’hospital hem vist un espectacle de titelles molt original perquè estava gravat com si fos una pel·lícula. Aquest conte és original perquè han canviat el final. El conte que hem vist a l’Aula tractava del Patufet. A més a més, els titellaires també han penjat a Internet diversos contes fets amb titelles, i també tenen finals diferents. Als nens i nenes que hem estat ingressats avui, ens ha agradat molt perquè ens ho hem passat genial. Marta (11 anys)

Ahir vaig veure el conte del Patufet a l’habitació. M’ho van ensenyar 2 senyors. El conte era diferent. Se’m va fer llarg perquè jo no em trobava gaire bé, però em va agradar molt.Adéu!
Erik (8 anys)

Volem donar les gràcies a en Jaume i a en Manel! Us posem aquí l’enllaç a un dels seus contes!!! Esperem que us agradi tant com a nosaltres!

Aquest article ha estat publicat en ACTIVITATS OBERTES, ENS VISITEN. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *