CELEBREM LA SETMANA D’ACCIÓ MUNDIAL PER L’EDUCACIÓ

Aquest any, durant la setmana de l’Acció Mundial per l’Educació (SAME) que es celebra entre el 23 i el 29 d’abril, la CME proposa dur a terme.” La Gran Imatge”, és a dir, un gran collage compost per totes i cadascunes de les imatges, de nens, nenes joves i persones adultes que han volgut compartir inspirats en els drets a l’atenció i l’educació primera infància.

Per participar en aquesta campanya els nens i nenes de l’hospital, hem fet un dibuix sobre cadascuna de les escoles i cadascunes de les idees, que els nens i nenes pensen sobre aquesta campanya. El que pensen sobre els nens que no poden estudiar perquè no poden i el que pensen de les persones que tenen diners per anar a l’escola, però no volen anar perquè diuen que es un avorriment.

Jo en el meu dibuix m’he inspirat en diferents imatges de escoles fetes a mà, per saber el que poden fer en una escola i el que poden aprendre en una escola. També he pensat que tota persona a d’anar a l’escola per poder aprendre a fer dibuixos i conèixer alguna cosa perquè en un futur les persones puguin tenir un bon treball.

Patricia (16 anys)

Aquest article ha estat publicat en DIES ESPECIALS, TREBALLS A L'AULA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a CELEBREM LA SETMANA D’ACCIÓ MUNDIAL PER L’EDUCACIÓ

  1. Aurora diu:

    Seria bo i just que els nens i nenes de tot el món fessin realitat un dels seus somnis, que és tenir una escola per aprendre coses i així poder viure al seu país i fer-lo bonic i pròsper.

    Aurora (Voluntària EV)

  2. Magdalena diu:

    Enhorabuena por vuestro trabajo! Gracias a todos/as los niños/as, adolescentes y a ustedes, maestras y voluntarias, desde la Campaña Mundial por la Educación.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *