CURIÓS-INTERESSANT

Hem trobat aquest video amb unes boniques imatges amb la lluna. Segur que us agraden.

Una nova proposta de superació i esforç amb els castellers de Girona… Cal treballar fins al final!

Aquest curs encara no haviem iniciat aquest apartat!!!!

Us proposem visionar aquest video que ens porta a través de l’art amb sorra a un món d’emocions.
Esperem que us agradi.

8 respostes a CURIÓS-INTERESSANT

 1. Aurora diu:

  Descobreixo el Curiós i Interessant amb el tema de l’art amb sorra que sempre m’ha agradat; les mans de l’Ilana Yahav ens obren com dieu, un món d’emocions.

  Aurora (Voluntària EV)

 2. X.G.G 11 Anys diu:

  Hola
  Estic a una Aula d’un altre hospital. la mestra ens ha ensenya el vostre bloc i hem volgut veure curiós-interessant. Perquè ens ha vingut la curiositat.
  Es guai veure com van apereguen aquests dibuixos.
  Quan la mestra m’ha dit que es tractava d’art amb la sorra m’he pensat que era com ho fan a Roses, on estiuejo. Amb muntanyes de sorra fan escultures.
  Però amb la música i tot, aquest video sembla màgic.

 3. Aurora diu:

  L’escriptor Michael Cannigham ha dit: “Ara qualsevol tira sorra al terra i és art”.
  Ana Mendieta, Picasso, Braque, Dalí, Tàpies, Pollock…molts artistes contemporanis l’han feta servir i la fan servir. Ahmad Nadalian és un artista persa que també treballa amb la sorra i val la pena entrar a la seva web. Escric un fragment del bonic llibre infantil-juvenil de l’Elena O’Callaghan, “El color de la sorra”: “L’avi diu que el mar és blau. Jo mai no l’he vist, el mar. Però l’he dibuixat a la sorra…”

  Aurora (Voluntària EV)

 4. isabel diu:

  Me parece mentira que se pueda tener tanta sensibilidad en las manos para expresar emociones con simples granos de arena, es un masaje para el espiritu. . .Isabel Voluntaria ( E V )

 5. Aurora diu:

  Sergi Ramírez i Montserrat Cuesta són dos escultors que es dediquen a fer escultures de sorra des de fa 22 anys i han organitzat mostres d’escultures a tot el món.

  Han creat “Arenas posibles” al Delta de l’Ebre, el primer museu de la península dedicat a aquest tipus d’escultures, a l’aire lliure i moldejades utilitzant sorra, aigua i una mica de cola.

  El museu està obert des de dos quarts d’onze fins que se’n va el sol.

  Hi anem?!

  Aurora (Voluntària EV)

 6. Aurora diu:

  He trobat aquesta informació sobre els mandales i el budisme i l’escric en el Curiós i Interessant!

  Mandala de Kalachakra significa en sànscrit «roda del temps» o «roda de la vida». És un mandala que els lames confeccionen amb sorra de colors. Normalment el Dalai-Lama és qui posa els primers grans de sorra en el centre i els monjos el segueixen construint mentre mediten sobre el seu significat. Un cop acabat es realitza l’ofrena i posteriorment es procedeix a la seva dissolució, donat que tot és transitori i mutable.

  Aurora (Voluntària EV)

 7. Aurora diu:

  Més coses “de sorra”:

  Escultors vinguts d’arreu d’Europa esculpeixen, com cada Nadal, un monumental pessebre de sorra a la platja de la Pineda, al terme de Vila-seca, prop de Tarragona.

  Són necessàries prop de 420 tones de sorra que es reutilitzen any rere any.

  Es podrà veure fins al dia 9 de gener, sempre i quan el mal temps no jugui una mala passada.

  Aurora (Voluntària EV)

 8. Aurora diu:

  En aquests dies de “front siberià” la neu ha arribat al mar i ha deixat alguna de les nostres platges de color blanc. Durant unes hores gairebé en comptes de sorra els castells s’han pogut fer de neu!!

  Aurora (Voluntària EV)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *