EL MISTERI DELS PEUETS…

250310-019-1

Avui hem decidit resoldre el misteri dels peuets de la 7a planta… La Mishell de 8 anys i l’Alba de 7 han fet diferents hipòtesis: “heu fet servir els peus d’un bebè… heu fet servir nines…”. L’únic que tenien clar és que havíem utilitzat pintura… Tot seguit els hi hem explicat el misteri. Va ser l’Eva, l’artista que ens ajuda els tallers dels dimecres, qui ens va ensenyar a fer-ho. Aquí, la Mishell i l’Alba us expliquen les passes.

 articlepeuets 

 

 

 

peuets

2 thoughts on “EL MISTERI DELS PEUETS…

 1. Esteve

  Òstres que curiós!, sembla ben bé la marca d’un peu petitó.
  A veure si aquest cap de setmana ho proov amb els meus fills.
  Gràcies!
  Petons a tots i totes.

 2. Carme

  M’han parlat del vostre blog i m’ha fet il-lusio entrar-hi. Es molt curiós això dels peus, si no ho expliquéssiu, m’hauria pensat que eren peus de veritat i no mans amb els punys tancats.
  M’agradarà passar per aquí sovint a veure que expliqueu de nou.
  Felicito a les persones que han tingut aquesta bona pensada. D’aquesta manera, segurament a vosaltres s’us farà una mica mes planera l’estada a l’hospital, i a nosaltres els que us llegim, ens ajudarà a entendre com es viu fora de casa, quan cal rebre una medicació, uns tractaments, que et facin unes cures etc. per tal de que us poseu bons ben aviat.
  Les fotos son molt maques. Gràcies per compartir les vostres experiències. Una abraçada molt gran i fins aviat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *