Teniu ganes de fer alguna recepta dolça per esmorzar? Una de ben fácil i ben bona! Les Crepes.
INGREDIENTS:
- 2 Ous
- 110 g de farina
- 240 ml de llet
- 15 ml de sucre (és opcional)
- 2 g de sal
- Ratlladura de llimona al teu gust
- Esencia de vainilla al teu gust
- Mantega o oli para cocinar
Disposem els ous en el bol que fem servir i afegir la llet, el sucre, la sal, la ratlladura de llimona o vainilla-si usem-i batem bé. Afegir la farina garbellat i batre amb energia fins que no hi ha grumolls. Tapeu i deixeu reposar durant almenys 30 minuts..
Greixar una paella per fer les Crepe amb oli o mantega fosa. Escalfar fins a una bona temperatura. Abocar una porció de massa al centre (al voltant de 60 ml), i amb l’espatula estendre-la donant-li forma de crepe. Baixar la temperatura una mica i deixar coure durant un minut o dos, fins que les vores estiguin daurades i desenganxades.
Donar la volta amb l’espàtula, intentant de no trencar la massa, i deixar coure mig minut o un minut més a l’altre costat. Retirar a un plat i continuar amb la resta de la massa fins que s’acabi.
I ara sí, bon profit!