Teoria dels Grafs

La teoria de grafs té els seus fonaments en la matemàtica discreta i de la matemàtica aplicada . Aquesta teoria requereix de diferents conceptes de diverses àrees com combinatòria , àlgebra , probabilitat , geometria de polígons, aritmètica i topologia .
Actualment ha tingut més influència en el camp de la informàtica , les ciències de la computació i telecomunicacions. També s’aplica als estudis sociològics i relacionals de les persones i societats.

A causa de la gran quantitat d’aplicacions en l’optimització de recorreguts, processos, fluxos, algorismes de cerques, entre d’altres, es va generar tota una nova teoria que es coneix com a anàlisi de xarxes;

Una petita explicació: La Teoria dels Grafs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *