5 comentaris a “Presentació de l’Aula Escolar Hospitalària. Hospital del Mar. Barcelona

 1. Bon dia,
  Soc la Laia Jalencas de la Universitat de Barcelona. Estic estudiant Magisteri i aquest any estic realitzan el Treball de Fi de Grau sobre les Aules Hospitalàries. Contactava amb vosaltres perquè m’agradaria, si fos possible, tenir una tutoria i/o reunió informativa sobre el funcionament de l’escola i l’aula hospitalària.
  El meu mail és laietah_22@hotmail.com i també us deixo el telèfon per tal de poder-ne contactar amb mi 664501647.

  Espero resposta,
  Salutacions,
  Laia Jaencas

 2. Hola,
  Sóc una alumna de l’Institut Serrallarga de Blanes. Estic fent el treball de recerca, sobre les Aules Hospitalàries, demanat a 1r de batxillerat. Us envio aquest correu per contactar amb vosaltres, si es possible, i mantenir una petita tutoria informativa sobre el funcionament de les aules i poder establir contacte amb els alumnes si es permissible.
  Aqui us deixo el meu num. per poder contactar amb mi sense cap problema 682489622.
  Gràcies.
  Espero respostes,
  Atentament,
  Anastasia Blázquez

 3. Hola, bon dia!

  Sóc la Marina Ribas Esparrell, de l’institut Thos i Codina de Mataró, i estic fent el treball de recerca de batxillerat sobre les aules hospitalàries.

  Us escric perquè m’agradaria conèixer de primera mà una aula hospitalària i si podria visitar la vostra i conèixer els alumnes. Si no fos possible, ja que reconec que és un tema una mica “delicat” per diversos factors, us volia preguntar si em podríeu ensenyar els espais que teniu a l’hospital o tenir una petita reunió informativa sobre el que feu, etc.

  Per últim, voldria dir-vos (si no és massa) si seria possible que pogués entrevistar o tenir el contacte d’algun dels professors que teniu a la vostra escola, algun pediatra o alguna de les famílies que va portar el seu fill/a a la vostra aula hospitalària, ja que estic intentant buscar informació des dels diferents punts de vista.

  Us deixo el meu número i el meu correu perquè podeu contactar amb mi: 676 737 534 marina.ribas.esparrell@gmail.com

  Moltíssimes gràcies,
  atentament,

  Marina Ribas.

 4. Bon dia,

  Primer de tot m’agradaria presentar-me, sóc la Cristina Gómez García, estudiant de cinquè curs al Doble Grau d’Educació Infantil i Primària a la Universitat de Barcelona.

  Em comunico amb vostès, atès que estic treballant i plantejant-me el meu treball de final de grau, el qual m’agradaria enfocar en la gestió emocional en les aules hospitalàries.

  Us deixo el meu correu electrònic perquè pugueu contactar amb mi i explicar-vos una mica més sobre el meu treball: cristigoga.9494@gmail.com

  Moltes gràcies,

  Cristina Gómez García

 5. Hola!

  Em dic Ainhoa i estic cursant l’últim any de carrera de magisteri a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona (URV).
  He escollit fer el meu treball final de grau (TFG) de les aules hospitalàries i com es treballen les emocions en aquestes. Per tant, m’agradaria que em poguéssiu respondre unes preguntes amb una varietat de possibles respostes (és ràpid de fer), ja que seria de gran ajuda per enriquir el meu treball.

  Si em doneu el vistiplau, us envio les preguntes per correu i, quan trobeu un moment, me les responeu.

  El meu correu electrònic és: ainhoacunit2001@gmail.com

  Espero la vostra resposta, moltíssimes gràcies!

  Ainhoa de la Cruz

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *