Un animal híbrid en estat natural: l’ós grolar.

oso-grolar1

L’ós grolar o grizzly-polar (Ursus arctos x maritimus) és un animal híbrid estrany que primer es va criar en cautivitat, creuant les espècies d’ós grizzli americà i ós polar.

Més tard, l’any 2006 es va caçar un ós salvatge a l’illa de Banks, al nord de Canadà. Les análisis d’ADN van confirmar que pertanyia al cruament de les dues espècies: l’ós grizzli (sub-espècie de l’ós pard) que l’hàbitat natural a terra ferma i l’ós polar que prefereix viure a l’aigua i al glaç.

Des d’ara existeix pel  món de la Ciència.

Algunes teories suggereixen que el calentament global a causat un deteriorament a l’hàbitat de l’ós polar, en derretir grands àrees glaçades, ha provocat que aquests animals es muden cap a l’interior i donen lloc a l’hibridació amb els osos terrestres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *