Full informatiu novembre 2015

Recordeu que el dia 2 de novembre és dia festiu de lliure disposició.

ENTRADES I SORTIDES

Cal ser sempre puntual.

EDUCACIÓ INFANTIL
SORTIDES

Aquelles famílies que vinguin a recollir els seus fills/es a les 16:30 h., es podran quedar a berenar al pati, sempre i quan es quedin al pati de parvulari. Recordeu que els alumnes de Primària fan classe fins les 17 h. i si no respecteu els espais podeu entorpir la feina dels mestres de Primària.
També us recordem que si us quedeu a berenar o a jugar al pati més enllà de les 17:00 h., els nens i nenes no poden fer pipí ni als arbres, ni a les parets de la tanca del pati. Us demanem que busqueu algun altre lloc fora del recinte escolar.

ACTIVITATS DEL PAE (Programa d’Animació Educativa)

P-5 A i B: Trencaclosques de museu. Dimarts 10 al matí. Aquesta activitat es farà al Museu Víctor Balaguer.

P-5 A i B: Empesca’t la deixala. Dilluns 16 al matí. Aquesta activitat es durà a terme a l’escola.

P-3, P-4 i P-5: Visita de la Ratoliva. Dimarts 24 al matí. Aquesta activitat es durà a terme a l’escola.

CICLE INICIAL

1r A i 1r B:
Dimarts i dimecres, 10 i 11 de novembre: Ioga inclusiu.
Dimarts, 24 de novembre: La Ratoliva visita les classes de primer.

2n A i 2n B: Dimecres 23 de novembre: Educació viària.

CICLE MITJÀ

Dimarts 10 de novembre : Durant el matí, els cursos de 3er A-B faran a les seves classes el taller PAE “Fem paper”.
Divendres 13 de novembre : Al matí, alguns alumnes de 3r aniran a signar el manifest de l’agenda 21 a l’escenari de la Fira de Novembre, al Parc Baix a Mar.
Dimecres 18 de novembre : 3rA-B i 4tA-B aniran al Cosmocaixa .
Dijous 19 de novembre : Al matí, la classe de 3rA anirà a la Biblioteca Joan Oliva.

Dimarts 24 de novembre : Al matí, les classes de 4tA-B faran a l’escola el taller PAE d’educació viària.

Dimarts 24 de novembre : 3rA-B aniran al conservatori Mestre Montserrat. Estem convidats a escoltar una sèrie de petits concerts realitzats per grups instrumentals formats per alumnes del mateix conservatori.
Dijous 26 de novembre : Al matí, 3rB anirà a la Biblioteca Joan Oliva.

CICLE SUPERIOR

Dimarts dia 10 a les 10:00h 5èA. realitza la formació d’usuaris a la biblioteca Joan Oliva.
Dimarts dia 17 a les 10:00h 5èB. realitza la formació d’usuaris a la biblioteca Joan Oliva.
Dimecres dia 25 al matí, les classes de 6è realitzen el taller d’Educació viària a l’escola.
Dijous dia 26 al matí, les classes de 5è faran el taller Fem Paper a l’escola.
Dijous dia 26 al matí, la classe de 6è A anirà a fer el taller d’educació viària al Parc infantil de Trànsit, per realitzar les pràctica del taller fet a l’escola.
Divendres dia 27 al matí, les classes de 6è faran el taller Fem Paper a l’escola.

La música que escoltarem els propers dies serà…

Benvolgudes famílies de l’Arjau,
Durant aquests dies escoltarem les cançons de tardor de la pedagoga i compositora Dàmaris Gelabert que ens ha fet descobrir un món de cançons noves i tradicionals catalanes i d’altres països, que han posat música a les dates més assenyalades de l’any. Els nens i nenes se les saben molt i molt bé!

La tardor que jo conec.
La castanyera.
Les castanyes peten.
Marrameu…..
El calendari de tardor.
I …La Tardor d’Antonio Vivaldi!!!

GLORR Fundació
Campanya de Recollida de Roba Usada i Calçat…
Dia 11 de novembre darrer dia.

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES

FESTA DE LA CASTANYADA
Gràcies a tots per la gran participació al taller “Castanyes i Aranyes”. El menjador de l’escola se’ns ha quedat petit pels més de 50 nens i famílies que han vingut a passar una estona divertida! Els diners que es recullin es donaran als nens de 6è pel viatge de fi de curs. Moltes gràcies !!!
ASSEMBLEA SOCIS AMPA
Us convoquem el proper 27 de novembre a les 17:10 h a l’ Assemblea de Socis de l’AMPA per tal d’informar-vos a tots de novetats i totes aquelles activitats i projectes en els quals estem treballant. És molt important la vostra assistència per poder resoldre també els vostres dubtes. La reunió serà al menjador de l’escola i hi haurà servei de cangur.
ACOLLIDA MATINAL
Us informem que degut al nombre d’alumnes apuntats al servei d’ acollida fix, s’ha ampliat el nombre de monitors i, a part del Carlos, comptem també amb la Sandra (monitora de menjador de P3).
ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
Des de la junta de l’AMPA volem agrair a totes les famílies pel gran èxit d’inscripcions a les Activitats Extraescolars!
PAGAMENTS
Us recordem que totes aquelles famílies que encara no heu fet el primer pagament cal que ho feu el més aviat possible. En cas contrari l’alumne no podrà seguir fent l’activitat.
Us recordem que el pagament serà en efectiu al despatx de L’AMPA o mitjançant transferència al següent nº de compte ,especificant el nom del nen, curs i activitat a la qual s’apunta : ES89 0081 1633 4400 0101 8107. Tots aquell que desitgeu fer el pagament fraccionat es podrà fer en tres terminis ( octubre , gener i abril ) mitjançant càrrec bancari. En aquest cas us heu de posar en contacte amb l’AMPA per tal de facilitar les dades.
CASAL NADAL
L’empresa Kitxalla oferirà casal de Nadal si hi ha suficients nens inscrits. La temàtica serà : Tallers de Nadal pels nens de P3 a P5 i esport i anglès a partir de 1er. Tots aquells que hi estigueu interessats cal que us poseu en contacte amb kitxalla a traves del correu : kitxalla@hotmail.com.
YARN BOMING
Aquest curs voldríem posar en marxar una nova iniciativa per decorar de forma divertida el nostre patí. Es tracta del moviment mundial “Yarn Boming” (graffitera ecològica), d’acció urbana que consisteix en decorar el mobiliari urbà amb fil de colors. Si estàs interessada i vols ajudar-nos a folrar la nostra escola contacta amb nosaltres:arjauampa@gmail.com. Anima’t a ser una graffitera ecològica! No importa si no saps teixir nosaltres te n’ensenyarem!
NECESSITEM COL.LABORADORS!!!

Com ja sabeu, la junta de l’AMPA la formem persones que voluntàriament dediquem el nostre temps i esforç per poder complir amb uns serveis i activitats amb els quals tots sortim beneficiats.
Els que formem la junta també treballem o estudiem i hem de cuidar també als nostres fills i ens trobem ara mateix en una situació en la que ens falten hores. Agrairem a les persones que vulguin ajudar-nos per poder complir amb algunes tasques que d’una altra manera es quedaran sense poder ser assolides o no es podran ampliar.
En definitiva, si no trobem més voluntaris, hi haurà activitats que no es podran fer.

Us fem un detall:
– LOTERIA NADAL: Necessitem alguna persona que vulgui dur a terme l’ organització i el control de venda, així com el contacte i seguiment amb els patrocinadors.
– HORT: Necessitem algun o alguns familiars que en sàpiguen i vulguin ajudar a fer un seguiment, juntament amb l’escola. Des de l’escola tenen projectes pensats per dur a terme amb l’alumnat i volen començar, però necessiten que les famílies donem recolzament per mantenir tot el que es vagi treballant. Ja tenim alguna mare voluntària i un avi per ajudar en aquest projecte, però es necessita alguna persona més.
– PROJECTE LECXIT: El curs passat vam iniciar aquest projecte. Consisteix en reforçar la lectura d’una forma lúdica a un infant mitjançant voluntaris (mare, pare, avis, amics…) que es responsabilitzen de l’aprenentatge, durant el curs d’un dels menors. La dedicació és d’una hora a la setmana en acabar les classes. Per aquest projecte tenim tot el suport de l’escola, però també està recolzat per la Fundació Jaume Bofill, per la Generalitat de Catalunya i Obra Social “la Caixa”.
Actualment hi ha alguns voluntaris que estan treballant en aquest projecte, però si n’aconseguíssim més, també podríem ampliar aquesta tasca a més alumnes i donar continuïtat també a aquest projecte. (No us perdeu el link: )
http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/288614/ca/programa-lecxit-aconsegueix-multiplicar-nombre-dinfants-bona-comprensio-lectora.do )
– FESTES i TALLERS: Seran benvingudes totes les persones que vulguin col•laborar d’alguna manera.
Si us animeu i ens voleu oferir la vostra col•laboració, només cal que ens contesteu i ens digueu en quina activitat us agradaria que us apuntéssim i ja us informarem per dur-ho a terme.
Recordeu que l’AMPA som tots i totes i treballem en benefici dels nostres fills!!!!
Com sempre, gràcies per la vostra col•laboració!!!

CORREU ELECTRÒNIC
AVÍS IMPORTANT: Us demanem a tots els pares i mares que no rebeu els correus de L’AMPA que ens faciliteu la vostra adreça de correu electrònic per a mantenir-vos degudament informats amb tots els avisos i novetats. Si us plau, envieu un mail a arjauampa@gmail.com i us afegirem a la llista de contactes. Moltes gràcies per la vostra col•laboració.
ATENCIÓ A LES FAMÍLIES
L’ horari de l’ AMPA és els dimarts i dijous de 9:00h a 10.30 h i els dimecres de 16:00h a 17:00 h. Si a alguna família no li va bé ens ho podeu fer saber i farem el possible per poder-nos trobar en un altre horari.
Podeu posar-vos en contacte mitjançant el correu electrònic: arjauampa@gmail.com o bé utilitzant la bústia que es troba a l’entrada de l’escola. Us respondrem tan aviat com puguem.
Estimades famílies,
Ja hem començat el primer assaig de la Batucada i hem creat un grup molt xulo, amb el que durant l’any anirem fent assajos per aprendre a tocar i acompanyarem les festes de l’escola a ritme de samba.
Us animem a VENIR, PROVAR i PARTICIPAR, si us agrada aquesta activitat.
No cal tenir coneixements musicals, la nostra directora anirà ensenyant pas a pas cada cançó.
És una activitat oberta a alumnes, pares, familiars i amics de l’escola, des de P-3 fins als avis amb més marxa.
El proper dissabte dia 7 de novembre farem una altra jornada de portes obertes. Us esperem a les 11:00 h al pati de l’escola!!!
Els nens i nenes, a més de participar en la batucada podran participar en un taller. Pels assistents, farem un vermut de germanor a un preu simbòlic.

Us esperem a totes i a tots!!!

PODEU CONSULTAR AQUEST FULL I D’ALTRES INFORMACIONS
A LA PÀGINA WEB DEL CENTRE http://blocs.xtec.cat/arjau
i també al Facebook de l’AMPA.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà