Full informatiu octubre 2015

Recordeu que els dia 2 de novembre és dia festiu de lliure disposició.

REUNIONS DE CLASSE :
– Dijous 1: Reunió de 5è, a les 17 h.
– Dimarts 6: Reunió de P-5 a les 17 h.
– Dimecres 7: Reunió de P-3 a les 17 h.
– Dijous 8: Reunió de 2n, a les 17 h.

EDUCACIÓ INFANTIL
ENTRADES I SORTIDES:
Cal ser sempre puntual.

SORTIDES:
Aquelles famílies que vinguin a recollir els seus fills/es a les 16.30 h., es podran quedar a berenar al pati, sempre i quan es quedin al pati de parvulari. Recordeu que els alumnes de Primària fan classe fins les 17 h. i si no respecteu els espais podeu entorpir la feina dels mestres de Primària.

CASTANYADA
Enguany celebrarem la festa de la castanyada divendres 30. Properament, us donarem més informacions sobre aquesta festa.

CICLE INICIAL
1r A i B dia 13 d’octubre: Taller “Fem paper” a l’escola.
1r i 2n, dia 26 d’octubre: “Pícnic, art i cultura: Masia d’en Cabanyes” (Sortida de tot el dia, han de portar dinar).

CICLE MITJÀ
Dilluns 26 d’octubre al matí , els nens/es de 4t A i 4t B faran a les seves classes el taller PAE “Fem paper”.

CICLE SUPERIOR
Els alumnes de Cicle superior organitzarem a finals de mes la Fira de la castanyada a l’escola. Properament us donarem informació de totes les activitats que farem.

MÚSICA
Benvolgudes famílies de l’Arjau

Aquests dies escoltarem cançons del cantant Bruno Mars i Carly Rae Jepsen que, de ben segur, ens omplen de ritme i energia, i podrem practicar els ritmes que molts nens i nenes de saben molt bé!
També podrem escoltar temes de Norah Jones compositora i pianista coneguda per la seva veu càlida i les seves composicions sensibles per donar la benvinguda a la tardor!
Bona tardor musical a tothom!!!
A la tardor les fulles cauen, a la tardor ni fred ni calor!

PAGAMENTS DURANT EL CURS
Recordeu que, durant el curs, tots els pagaments s’han de fer a través del banc (transferència, caixer o finestreta). En el cas que ho feu per finestreta, els dies de pagament són dimarts i dijous fins les 10:30 h.
Cal que entregueu el comprovant als mestres tutors/es, indicant clarament el nom, cognoms i curs de l’alumne/a, així com el concepte de pagament.
Recordeu que el número de compte en el qual heu de fer els ingressos és:

LA CAIXA: ES7021003398492200086067

HORARI SECRETARIA
Si teniu algun dubte, o voleu fer alguna consulta sobre pagaments, cal que ho feu en horari de secretaria. A partir del proper dilluns 5 d’octubre:
– Dilluns de 16:00 h a 17:00 h.
– Dijous de 9:00 h a 10:00 h.

ULLERES GRATUÏTES!!!
La Fundació Alain Affelou ha posat en marxa, un any més, la Campanya de Salud Visual contra el Fracàs Escolar.
Fins el proper dia 31 d’octubre teniu la possibilitat de revisar la vista als nens i nenes que tinguin entre 5 i 7 anys. Si durant la revisió es detecta algun problema visual, els regalen un parell d’ulleres graduades adaptades a la seva vista.
Només cal que us dirigiu directament a l’òptica Alain Affelou, Rambla Principal, 74 i us informeu.

AJUTS ACTIVITATS ESPORTIVES ESCOLARS
Del 28 de setembre, al 28 d’octubre, s’obre la convocatòria d’ajuts per activitats esportives escolars organitzades pel propi centre i/o AMPA i Associacions
Esportives, en els centres de primària i secundaria de Vilanova i la Geltrú .
Per a qualsevol informació us podeu adreçar a l’OAC (planta baixa de l’Ajuntament). L’horari és de 9:00 h a 19:00 h.

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES
ASSEMBLEA SOCIS AMPA
Aquest mes farem l’ Assemblea de Socis de l’AMPA per tal d’informar-vos a tots de novetats, extraescolars, festes i totes aquelles activitats i projectes en els quals estem treballant. És molt important la vostra assistència per poder resoldre també els vostres dubtes. Properament us informarem de la data.

MONITORATGE REUNIONS DE CURS
Per tal que els pares pugueu assistir a les reunions de curs convocades pels tutors , l’AMPA oferirà un servei de cangur mentre duri aquesta, des de P3 fins a 2n. Cal que el dia de la reunió ho comuniqueu al monitor que hi haurà.

SERVEI D’ACOLLIDA MATINAL
L’AMPA de l’Arjau ofereix un servei d’ acollida de 7:45 a 9:00 per a tots aquells nens i nenes que siguin socis i no socis de L’AMPA. Per més informació adreçar-vos a l’AMPA en horari de despatx o a traves del correu arjauampa@gmail.com

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
Per tots aquells alumnes que vulguin provar alguna extraescolar, la setmana del 28 de setembre al 2 d’ octubre hi haurà portes obertes ( en un principi en aquelles que hi hagi poques inscripcions ). Per tal de saber quines són reviseu els correu electrònics que us hem enviat o adreceu-vos a l’AMPA. La de la Batucada al final serà el dia 17 d’octubre i no el 10 com s’havia comunicat per correu. Si algun nen/a vol provar una extraescolar d’aquestes, caldrà que s’apunti prèviament en un llistat que es posarà a la porta de cada classe o al lloc de recollida habitual del nen. Els monitors no agafaran cap alumne que no estigui a les llistes que hem indicat.
El dia 5 d’octubre començaran les extraescolars només amb els alumnes que hagin lliurat el full d’inscripció prèviament. Recordeu que podeu lliurar el full d’inscripció a través del mail arjauampa@gmail.com, a la bústia de l’AMPA que es troba l’edifici de direcció, o al despatx de l’AMPA. Moltes gràcies a tots per la vostra col•laboració. Per a més informació poseu-vos en contacte amb l’AMPA.

FESTA DE LA CASTANYADA
Ja ha arribat la Tardor i l’AMPA, com cada any, us convida a celebrar la Castanyada. En breu us anirem informant de tots els detalls i data de la festa.

Us hi esperem a tots!!!!!!!!!!!

CORREU ELECTRÒNIC
AVÍS IMPORTANT: Us demanem a tots els pares i mares que no rebeu els correus de L’AMPA que ens faciliteu la vostra adreça de correu electrònic per a mantenir-vos degudament informats amb tots els avisos i novetats. Si us plau, envieu un mail a arjauampa@gmail.com i us afegirem a la llista de contactes. Moltes gràcies per la vostra col•laboració.

ATENCIÓ A LES FAMÍLIES
L’ horari de l’ AMPA és els dimarts i els dijous de 9h a 10.30 h i els dimecres de 16h a 17 h. Si a alguna família no li va bé ens ho podeu fer saber i farem el possible per poder-nos trobar en un altre horari.
Podeu posar-vos en contacte mitjançant el correu electrònic: arjauampa@gmail.com o bé utilitzant la bústia que es troba a l’entrada de l’escola. Us respondrem tan aviat com podem.

PODEU CONSULTAR AQUEST FULL I D’ALTRES INFORMACIONS
A LA PÀGINA WEB DEL CENTRE
http://blocs.xtec.cat/arjau i també al Facebook de l’AMPA.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà