Full informatiu desembre 2015

Calendari Escolar

Dilluns dia 7 de desembre és festiu a l’escola.

L’últim dia de classe és dimarts 22 de desembre i acabem a les 13:00 hores.
L’alumnat que utilitzi el servei de menjador s’ha de venir a recollir abans de les 15:00 h. Ens retrobarem divendres dia 8 de gener.
Bones Festes!!!

Roba perduda
El proper mes de gener la roba perduda la farem arribar a una ONG.
Si us plau passeu per consergeria si trobeu a faltar alguna roba dels vostres fills.

La paradeta de la Marató
Aquest curs també participarem a la Marató de TV3.
Divendres dia 11, de 9 a 17 hores,
Rambla de la Pau cantonada amb el Carrer de l’Any dels Negats.
Recaptarem fons per a la MARATÓ de TV3.
Us esperem!!!

Educació Infantil
CANAL BLAU
Com cada any, la nostra escola participa a l’activitat “Cantem al Nadal”, organitzada pel Canal Blau TV i amb la participació del Centre de Recursos Pedagògics del Garraf.
Dimecres 2, els nens i nenes de P-5 aniran a cantar nadales al Canal Blau. Els nens i nenes han de venir ben mudats, que sortirem per la tele! El grup de P-5 A, cantarà d’11:45 a 12. El grup de P-5 B ho farà de 12 a 12:15. Podria ser que arribéssim una miqueta tard a l’escola i que no hi fóssim a les 12:30. Us demanem una mica de paciència i que ens espereu a l’escola fins que arribem. Gràcies per la vostra col•laboració.

INFORMACIONS DIVERSES
• Recordeu que heu de ser puntuals a les entrades i sortides de l’escola.
• També us recordem que si us quedeu a berenar o a jugar al pati més enllà de les 16:30h., els nens i nenes no poden fer pipi als arbres ni a les parets de la tanca del pati. Us demanem que aneu al lavabo de l’edifici de direcció i, si és més tard de les 17h., que busqueu algun altre lloc fora del recinte escolar.
• Divendres 11 al matí, tot el parvulari cantarem nadales pels carrers del barri. Més endavant, us en donarem més detalls.
• Dilluns 21 al matí, farem el concert de Nadal a la Nau del Museu del Ferrocarril. Més endavant, us en donarem més detalls.

ACTIVITATS DEL PAE (Programa d’Animació Educativa)
• P-3 A i B, i P-4 A: Ània la veterinària. Dimecres 2 al matí. Aquesta activitat es durà a terme a l’escola.
• P-4 B, i P-5 A i B: Ània la veterinària. Dijous 3 al matí. Aquesta activitat es durà a terme a l’escola.
• P-4 A i B: Cric i croc. Dimecres 16 al matí. Aquesta activitat es durà a terme a l’escola.

Cicle Inicial
Dimecres 2 de desembre l’Ània veterinària ve a visitar als nens i nenes les classes de 1r.
Dijous 3 de desembre l’Ània veterinària torna per a veure als nens i nenes de les classes de 2n.

Cicle Mitjà
Dijous 17 de desembre de 15 a 17h ; Tot el Cicle ( 3r A-B i 4t A-B) anem al Teatre Principal de Vilanova a veure l’obra ” Adéu Bienvenida”.

Cicle Superior
Divendres dia 4 al matí els Mossos d’Esquadra faran una xerrada a les classes de 5È per aprendre a navegar d’una forma més segura i fer un ús adient i segur de la xarxa.
Dimecres dia 16 els alumnes de 5È representen l’obra de teatre de Nadal per cicle mitjà i superior. Actors i actrius ho faran molt bé!
Dijous dia 17 6È A. realitzarà la part pràctica del taller d’Educació viària a la Plaça de la Sardana, per conèixer les normes de circulació i identificar i interpretar els senyals de trànsit.
Divendres dia 18 les classes de 5È. Aniran a la casa d’Empara a cantar nadales i representar l’obra de teatre de Nadal.
Divendres dia 18 les classes de 6È. anem a Tarragona a descobrir la ciutat romana de Tàrraco. Serà una sortida de tot el dia cal portar l’esmorzar, el dinar i aigua.

FIRA DE NADAL DE CICLE SUPERIOR
Sortejarem una magnífica panera de Nadal. Les butlletes es vendran a 1 €. Us animem a participar-hi. Quina emoció!

També posarem paradetes de venda de flors de Nadal, vesc i coca boníssima per berenar! Els dies 17 i 18 de desembre.
Us esperem!

Música
CONCERT DE NADAL
Dilluns dia 21 de desembre el matí tindrà lloc el concert de Nadal, a la Nau del Museu del Ferrocarril., en el següent horari:
Grups A: 9:30h-10:45h
Grups B 11:00h-12:30h

Lloc: Museu del Ferrocarril
Pl. Eduard Maristany, s/n (Al costat de l’estació de tren)

Us esperem!

Benvolgudes famílies de l’Arjau.

Durant aquests dies escoltarem diferents nadales d’arreu del món i versions de temes populars nadalencs interpretats per diferents grups i cantants!…
Michael Bublé , Jack Johnson, La Pegatina, Sau, Els Pets…
Esperem que us agradin molt!

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES
ASSEMBLEA DE SOCIS AMPA
Degut a la coincidència del taller de Nadal amb la data que es va proposar per a la reunió de l’Assemblea de socis, aquesta es farà el dia 18 de desembre, a les 17.10 h. Es molt important la vostra assistència.
MERCAT DE JOGUINES: “Aquest Nadal cap infant sense joguina”.
Si teniu joguines i els vostres fills ja no juguen amb elles, porteu-les que farem un mercat el divendres 4 de desembre a les 16:30. Els diners recaptats es destinaran a un fons per l’escola. Ajudeu-nos a dur a terme el Projecte L’Arjau Solidari perquè tots els nens tinguin les mateixes oportunitats.
Podeu portar les joguines: al matí aquest dijous, el dimarts i el dijous de la setmana vinent de 9:00 a 10:30. A la tarda aquest dimecres i el següent de 16:00 a 17:00 i dilluns i dimarts de la setmana següent de 16:30 a 17:30 al despatx de l’AMPA.
Les joguines no cal que siguin noves ni tinguin l’embalatge però sí que estiguin netes. Gràcies.

FESTA DE NADAL
El proper dia 04 de Desembre volem cel.lebrar el Nadal a l’Escola. Es per això que esteu tots convidats a la festa que farem a l’acabar les classes ( 17:15h ). Entre tots guarnirem els arbres de Nadal de l’Escola, deixarem els nostres millors desitjos a l’arbre del pati i també decorarem galetes de Nadal. Us hi esperem!

LOTERIA DE NADAL
S’han esgotat totes les participacions de Loteria de Nadal! Gràcies per la vostra participació i a veure si hi ha sort!!

CASAL PER NADAL
Us informem que l’empresa Kitxalla ha organitzat un casal per Nadal. Per inscripcions cal omplir full d’inscripció que us hem enviat per correu i enviar-ho a kitxalla@hotmail.com . Per qualsevol informació podeu trucar al telèfon 654 471 122.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
PAGAMENTS: us recordem que totes aquelles famílies que encara no heu fet el primer pagament cal que ho feu el més aviat possible . En cas contrari l’alumne no podrà seguir fent l’activitat.
Us recordem que el pagament serà en efectiu al despatx de L’AMPA o mitjançant transferència al següent nº de compte ,especificant el nom del nen, curs i activitat a la que s’apunta : ES89 0081 1633 4400 0101 8107. Tots aquell que desitgeu fer el pagament fraccionat es podrà fer en tres terminis, mitjançant càrrec bancari. En aquest cas us heu de posar en contacte amb l’AMPA per tal de facilitar les dades.

CORREU ELECTRÒNIC
AVÍS IMPORTANT: Us demanem a tots els pares i mares que no rebeu els correus de L’AMPA que ens faciliteu la vostra adreça de correu electrònic per a mantenir-vos degudament informats amb tots els avisos i novetats. Si us plau, envieu un mail a arjauampa@gmail.com i us afegirem a la llista de contactes. Moltes gràcies per la vostra col•laboració.

ATENCIÓ A LES FAMÍLIES
L’ horari de l’ AMPA és els Dimarts i Dijous de 9h a 10.30 h i els Dimecres de 16h a 17 h. Si a alguna família no li va bé ens ho podeu fer saber i farem el possible per poder-nos trobar en un altre horari.
Podeu posar-vos en contacte mitjançant el correu electrònic: arjauampa@gmail.com o bé utilitzant la bústia que es troba a l’entrada de l’escola. Us respondrem tan aviat com podem.
PODEU CONSULTAR AQUEST FULL I D’ALTRES INFORMACIONS A LA PÀGINA WEB DEL CENTRE: http://blocs.xtec.cat/arjau i també al Facebook de l’AMPA.

Aquest article ha estat publicat en Full informatiu. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà