NOVA PÀGINA WEB: https://agora.xtec.cat/ceiparjau/

Hem canviat d’adreça! Si el navegador web no us hi redirigeix, seguiu aquest enllaç.

Sereu redirigits al nou lloc en 1 segons. Feu clic aquí per cancel·lar la redirecció.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Full informatiu de juny 2016

CALENDARI ESCOLAR:

Del 6 de juny i fins 21 de juny jornada continuada de 9 a 13 hores.
Menjador fins les 15 hores.

Inici del proper curs 2016-2017 el dia 12 de setembre.

CALENDARI PREINSCRIPCIÓ 2016-2017:

Matriculació (infantil, primària i 1er d’ESO) del 13 al 17 de juny.

EDUCACIÓ INFANTIL:
SORTIDES:
• P-3 A i B: Parc de Ribes Roges. Dimarts 14 al matí anirem amb els padrins de 6è a jugar al parc i, per refrescar-nos, els padrins ens convidaran a un gelat.

EL GAVOT:
La nostra escola, des de fa força anys, té una relació molt estreta amb la llar d’infants El Gavot. Ens coordinem en el canvi de cicle Llar d’infants (0-3 anys) al cicle de Parvulari (3-6 anys).
A part d’aquesta coordinació, també duem a terme intercanvis molt enriquidors, tant per als nens/es de la llar com per als nostres alumnes de parvulari. Enguany, en col•laboració amb les mestres del Gavot, hem muntat dues activitats:
• El passat divendres 11 de desembre al matí, els nens i nenes de P-3 vam anar de visita al Gavot. Un cop allà, vam cantar nadales, vam compartir una estona de jocs amb els alumnes més grans de la llar i els de P-3 es van retrobar amb les seves antigues mestres.
• Dimecres 8 de juny al matí, els alumnes del nivell de maternals de la llar ens vindran a visitar a l’escola. Farem un espectacle musical d’ombres xineses i els convidarem a esmorzar, junt amb els dos grups de P-3. Per tant, aquell dia no cal que els nens/es portin esmorzar de casa.

INFORMACIONS DIVERSES:
• S’acosta el final de curs i les mestres ja estem preparant la festa que farem el darrer dia de classe, dimarts 21. Properament us informarem i us en donarem més detalls.

CICLE INICIAL:
Dimecres dia 8 durant el matí, 2nA i 2nB faran l’activitat PAE: “Taller de les fruites” al mercat central.

CICLE MITJÀ:
Dijous 2 de juny, durant tot el dia, les classes de 4tA i 4tB visiten i fan un taller al Museu Picasso a Barcelona.

Dilluns 20 de juny, al matí, les classes de 3rA i 3rB faran el taller PAE “Anem a l’hort”.

CICLE SUPERIOR:
Dimarts dia 7 les classes de 6è fan una sortida als Colls per a treballar la vegetació mediterrània.

Dimarts dia 14 dia padrins i fillols (6è i P3) farem una sortida al matí al Parc de Ribes Roges, com a cloenda del projecte d’apadrinament que han fet al llarg del curs.

Dimarts dia 14 les classes de 5è aniran al Parc de Ribes Roges per acomiadar el curs 15-16!!!

Dijous dia 17 les classes de 5è. anem a l’Institut Baix a Mar a participar del projecte “Aprenem a ensenyar, ensenyem a aprendre” on els alumnes de 2n d’ESO ens faran una classe del seu projecte final del treball de síntesi.

Dimarts dia 21 al a partir de les 9:15h farem la festa de comiat dels alumnes de 6è al pati de l’escola, al vespre continuarà la festa en un sopar conjunt de famílies, alumnes i mestres.

MÚSICA:
Benvolgudes famílies de l’Arjau,
aquest mes de juny escoltarem temes ben refrescants i amb força ritme que ja ens acosten a l’estiu amb Els Pets, Manel i Jack Johnson.
Bon estiu a tothom!!!!

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES.
ARJAU VERD I NET
Agraïm a tots els nenes i nenes, pares i mares, les mestres, l’equip directiu, tots els que el passat 30 d’abril vàreu ajudar a netejar l’Escola i també vàreu participar en les activitats i manualitats proposades per l’AMPA. Vam plantar el nostre “jardinet” amb plantes aromàtiques. Es van col•locar les estrelletes al pinar, vam vestir els nostres arbres de colors i ja tenim el nom de l’HORTET amb el seu tomàquet i la seva pastanaga….Al final de la festa, i després d’haver estat cuinant des de bon mati, les noies del COMPARTIM ens van sorprendre amb diferents menjars dels que tots vam gaudir i vam poder passar una estona molt agradable tots plegats. Gràcies a tothom que ho va fer possible!!!

ASSEMBLEA DE SOCIS
Pares i mares us convoquem a la propera assemblea general ordinària de l’AMPA de l’Escola l’ARJAU, que tindrà lloc el proper divendres dia 3 de juny de 2016 a les 17.15 hores, al menjador de l’escola, amb l’ordre del dia següent:
– Lectura i aprovació de l’acta de la sessió anterior.
– Estat de comptes i aprovació.
– Situació de subvencions.
– Resum activitats fetes durant el curs.
– Resum extraescolars.
– Resum de mobilitzacions per l’assumpte de la línia de P3.
– Precs i preguntes.

La durada aproximada de l’assemblea serà d’ 1:30h i l’AMPA facilitarà servei de cangur pels pares que ho necessitin al pati de parvulari. Per la importància dels temes a tractar, us demanem a tots els socis i sòcies que hi assistiu.

ACOLLIDA JUNY
De dilluns 6 de juny fins dimarts 21 de juny, l’horari de parvulari i primària serà de 9:00 a 13:00 h. Els alumnes que es quedin a menjador sortiran a les 15:00 h.
L’AMPA OFEREIX PER ALS SEUS SOCIS UN SERVEI D’ACOLLIDA DE 15:00 A 17:00 H.
PREU:
Del 6 al 21 (12 dies): 40 €
Esporàdic: 4 €

Per apuntar-vos, envieu un correu a arjauampa@gmail.com o passeu pel despatx de l’AMPA o ho deixeu a la bústia de l’AMPA.
TOTS ELS ALUMNES QUE VULGUIN FER SERVIR EL SERVEI, HAURAN D’OMPLIR EL FULL D’INSCRIPCIÓ.

No us oblideu d’indicar qui recollirà el nen o nena i si es recollirà abans de les 17.00 h. per què la porta de l’escola estarà tancada de 15 h a 17 h.

GRAN FESTA DE FINAL DE CURS 2015-2016 DE L’ARJAU
El proper 4 de juny volem celebrar tots plegats la festa de cloenda del curs escolar i de les activitats organitzades des de l’AMPA. És per això que estem organitzant moltes activitats per aquest dia. Qui vulgui podrà esmorzar botifarra a preus molt populars!! A més a més, al llarg del dia hi haurà exhibicions i jornada esportiva que resumirà una mica tota la feina feta pels nostres fills. Tampoc no hi faltarà la Batucada! I, per acabar el dia ,tots aquells que vulguin podran gaudir d’un sopar a la fresca a l’Escola.

CASAL D’ESTIU A L’ARJAU
Enguany l’Empresa Kitxalla organitza a la nostra escola un Casal per a què passem un estiu divertidíssim i ple d’activitats. Al Casal hi podran anar nens des dels 2 anys (sempre i quan no portin bolquers) fins als 12. El nostre casal serà “CONTE VA! VA DE CONTES” coneixent diferents formes d’explicar i viure els contes i els més grans duran a terme un projecte solidari d´allò més divertit. La reunió del casal amb tots els inscrits es farà dijous dia 16 de juny a les 17:15 al menjador de l’Escola. Hi haurà servei de cangur!

EXTRAESCOLARS
Com ja us hem anat informant i aquest mes de maig han finalitzat les activitats extraescolars. Us esperem el dia 4 de juny on podreu veure als vostres fills fent una exhibició d’algunes de les activitats.

PAGAMENTS EXTRAESCOLARS
Agrairíem a tots aquells que teniu pendent la quota dels llibres i de les extraescolars d’aquest curs, formalitzeu el pagament. En cas contrari l’alumne/a no podrà gaudir el curs vinent d’aquests serveis que ofereix l’AMPA.
Us recordem que el pagament serà en efectiu al despatx de L’AMPA o mitjançant transferència al següent nº de compte, especificant el nom del nen, curs i activitat a la que s’apunta:
ES89 0081 1633 4400 0101 8107.

LLIBRES SOCIALITZATS
Ja estem planificant la campanya de llibres socialitzats pel curs vinent. Ben aviat informarem de dates, tant de la revisió de llibres, com de la preparació de lots pel nou curs. Us animem a participar i donar un cop de mà, ja que és una gran feinada, amb un benefici directe per totes les famílies, que entre tots serà molt més fàcil. Us anirem informant!

CORREU ELECTRÒNIC
AVÍS IMPORTANT: Us demanem a tots els pares i mares que no rebeu els mails de L’AMPA que ens faciliteu la vostra adreça de correu electrònic per a mantenir-vos degudament informats amb tots els avisos i novetats. Si us plau, envieu un mail a arjauampa@gmail.com i us afegirem a la llista de contactes. Moltes gràcies per la vostra col•laboració.

ATENCIÓ A LES FAMÍLIES
L’ horari de l’ AMPA és els dimarts i els dijous de 9h a 10.30 h i els dimecres de 16h a 17 h. Si a alguna família no li va bé ens ho podeu fer saber i farem el possible per poder-nos trobar en un altre horari.
Podeu posar-vos en contacte mitjançant el correu electrònic: arjauampa@gmail.com o bé utilitzant la bústia que es troba a l’entrada de l’escola. Us respondrem tan aviat com puguem.
Recordeu que al taulell de l’AMPA col•locat al costat de la bústia, també trobareu tota la informació de les activitats que anem fent.

PODEU CONSULTAR AQUEST FULL I D’ALTRES INFORMACIONS A LA PÀGINA WEB DEL CENTRE:
http://blocs.xtec.cat/arjau i també al Facebook de l’AMPA.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Full informatiu maig 2016

Full informatiu maig 2016

Publicat dins de Full informatiu, General | Deixa un comentari

Full informatiu d’abril 2016

PREINSCRIPCIÓ
Presentació de sol•licituds del 30 de març al 7 d’abril.
La tramesa de sol•licituds per Internet fins a les 24h del 6 d’abril.
Llistes amb el barem provisional 15 d’abril.
Sorteig 18 d’abril.
Reclamacions del 15 al 20 d’abril.
Llistes amb el barem definitiu un cop resoltes les reclamacions 25 d’abril.
Publicar oferta definitiva 17 de maig.
Publicació de les llistes d’admesos 20 de maig.
Matriculació (infantil, primària i 1er d’ESO) 13 al 17 de juny.

EDUCACIÓ INFANTIL
Dijous 14 i divendres 15 tot el parvulari (P-3, P-4 i P-5) marxem de colònies a la casa de colònies El Pinar, a Canyelles.

CICLE INICIAL
Dimarts 5 d’abril vénen a l’escola a fer les revisions odontològiques per a 1r.
Dies 6, 7 i 8 d’abril CI marxa de colònies a Castellnou de Bages (La Figuera).
Dijous 14 d’abril a les 15h, els alumnes de 1r fan l’activitat: El port i la Llotja del peix.
Dimecres 27 d’abril, els alumnes de 1r van a fer l’activitat: Juguem amb els aliments.

CICLE MITJÀ
Dilluns 4 d’abril al matí la classe de 4tA farà a l’escola el taller creatiu de Sant Jordi d’en Lluís Amaré.
Dimarts 5 d’abril al matí la classe de 4tB farà a l’escola el taller creatiu de Sant Jordi d’en Lluís Amaré.
Dimecres 6 d’abril al matí la classe de 3rA farà a l’escola el taller creatiu de Sant Jordi d’en Lluís Amaré,
Dijous 7 d’abril al matí la classe de 3rB farà a l’escola el taller creatiu de Sant Jordi d’en Lluís Amaré.
El 13,14 i 15 d’abril tot el Cicle Mitjà anirà de Colònies a “Can Vilalta”(Moià).
Dimecres 27 d’abril al matí , tot el Cicle Mitjà anirà a la platja de Vilanova a fer l’activitat
PAE de Jocs Esportius.

CICLE SUPERIOR
Dimarts dia 5 a partir de les 9:30 a l’escola es faran les revisions odontològiques a les classes de 6è.
Dimarts dia 5 arriba a l’escola l’IU el detectiu a les classes de 5è.
Dimecres dia 6 arriba l’IU el detectiu i farà visita a les classes de 6è.
Divendres 22 6È posarà una paradeta de llibres de segona mà!*

*Si teniu llibres infantils en bon estat que ja no utilitzeu els podeu portar la setmana de l’11 al 15 d’abril i farem la recollida a les 9h i a les 15h. Moltes gràcies per la vostra col•laboració!

MÚSIQUES D’ENTRADA
Benvolgudes famílies de l’Arjau,
Durant el mes d’abril escoltarem cançons inspirades en llibres, Sant Jordi i primaveres…Escoltarem músics com Antonio Vivaldi, Richard Strauss, Dàmaris Gelabert i dels grups Sau,Txarango.. esperem que us agradin!
Bona primavera!

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES

FESTA “ARJAU VERD I NET”
Ja podeu anar reservant el dissabte 30 d’abril per gaudir de la Festa de l’Arjau Verd i Net.

És una Festa molt especial, en la qual, entre tots, infants, pares, familiars i amics, ens apleguem a l’escola i de manera coordinada fem activitats per millorar diferents espais i fer-los més amigables per les nostres filles i fills.

GIMCANA VERDA: Preparar compost, plantar flors, regar l’hort, podar, treure males herbes… Deixarem el pati bonic i net!

TALLER DE MANUALITATS: Farem meduses i peixos per guarnir l’escola.

TALLER DE CUINA: Broquetes de fruita i sucs naturals.

El grup “COMPARTIM” participaran amb nosaltres i ens sorprendrà a tots!

A més, la festa estarà amenitzada per la nostra batucada ARJAU MARAVILLAU.

Vine a gaudir amb els teus fills!!!

YARN BOMING
Aquest curs s’ha posat en marxa una nova iniciativa per decorar de forma divertida el nostre patí. Es tracta del moviment mundial “Yarn Boming” (graffitera ecològica) , d’acció urbana que consisteix en decorar el mobiliari urbà amb fil de colors. Si estàs interessat/da i vols ajudar-nos a folrar la nostra escola contacta amb nosaltres:arjauampa@gmail.com.

Ja estan enllestint tot el material per fer la mostra coincidint amb la Festa de l’Arjau Verd i Net!

TAULELL INFORMATIU AMPA
Us informem que hem col•locat un taulell informatiu a l’edifici de direcció al costat de la bústia de l’AMPA. Allà anirem penjant totes les informacions que també enviem per email.

CORREU ELECTRÒNIC
AVÍS IMPORTANT: Us demanem a tots els pares i mares que no rebeu els mails de L’AMPA que ens faciliteu la vostra adreça de correu electrònic per a mantenir-vos degudament informats amb tots els avisos i novetats. Si us plau, envieu un mail a arjauampa@gmail.com i us afegirem a la llista de contactes. Moltes gràcies per la vostra col•laboració.

ATENCIÓ A LES FAMÍLIES
L’ horari de l’ AMPA és els dimarts i els dijous de 9h a 10.30 h i els dimecres de 16h a 17 h. Si a alguna família no li va bé ens ho podeu fer saber i farem el possible per poder-nos trobar en un altre horari.
Podeu posar-vos en contacte mitjançant el correu electrònic: arjauampa@gmail.com o bé utilitzant la bústia que es troba a l’entrada de l’escola. Us respondrem tan aviat com podem.

Podeu consultar aquest full i d’altres informacions a la pàgina web http://blocs.xtec.cat/arjau/ i també al Facebook de l’AMPA.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Full informatiu març 2016

Full informatiu març 2016

Publicat dins de General | Deixa un comentari