Full informatiu juny 2015

CALENDARI ESCOLAR

El curs escolar s’acaba divendres, dia 19 de juny.
Ens tornarem a veure el dia 14 de setembre.

El dia 8 de juny els nens i nenes d’educació infantil i primària ja faran jornada continuada de 9 a 13 hores i fins les 15 hores el servei de menjador.

EDUCACIÓ INFANTIL

P-3 A i B: Parc de Ribes Roges. Dilluns 8 al matí. Anirem amb els padrins de 6è a jugar al parc i, per refrescar-nos, els padrins ens convidaran a un gelat.

P-3 A i B: La serpentina de Joan Miró. Dijous 4 al matí. Aquesta activitat es durà a terme a l’escola. Activitats del PAE.

S’acosta el final de curs i les mestres ja estem preparant la festa que farem el darrer dia de classe, divendres 19. Properament us informarem i us en donarem més detalls.

CICLE INICIAL

Farem una sortida a la platja al llarg de l’última setmana (setmana del 15 de juny). Potser serà el dijous (penúltim dia d’escola).
La propera setmana ja us ho comunicarem.

CICLE MITJÀ

Dilluns 1 de juny, de 10-11h i d’11:30-12:30h, les classes de 3r A-B faran a l’escola el taller PAE “Com em sento”.

Divendres 5 de juny, de 9:45h a 12:30h, les classes de 4tA-B aniran a l’Auditori Eduard Toldrà amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient on assistiran diverses escoles de la nostra ciutat. Allí llegirem el manifest per mantenir netes les nostres platges i veurem un espectacle de ciència.
Dimecres 10 de juny, de 9-10h i de 10-11h, les classes de 3rA-B faran la segona sessió del taller PAE “Entra al Cicle…Un Cicle viu”.
Els dies 15, 16, 17 i 18 de juny, de 9 a 13h, tot el Cicle (3rA-B i 4tA-B) aniran al Club Nàutic Vilanova a fer tot un seguit d’activitats esportives de vela, mar i platja.

CICLE SUPERIOR

Dijous dia 4 les classes de 6è. fem la sortida a Tarragona per visitar Tàrraco romana. Serà una sortida de tot el dia. Cal portar l’esmorzar, el dinar, aigua, una gorra i crema solar posada de casa. Marxarem amb autobús des de l’escola.

Dilluns dia 8, padrins i fillols (6è i P3) farem una sortida al matí al Parc de Ribes Roges.

Divendres dia 12 exposició dels alumnes de 6è del Projecte Barcelona, impulsat per l’Albert Cosp que promou el treball creatiu i artístic dels alumnes durant les hores de plàstica. L’exposició es podrà veure a La Sala fins el dia 5 de juliol.

La Sala Centre d’Art Contemporani
C/ Joaquim Mir, 12 de Vilanova i la Geltrú.
Horaris:

Fins el 15 de juny
De dimarts a divendres de 18 a 20 h.
Dissabte, diumenge i festius d’11 a 14h.
Dilluns tancat.
Del 16 de juny al 30 de setembre.
De dimarts a divendres de 19 a 21h.
Dissabte, diumenge i festius d’11 a 14h.

Recordem als familiars dels alumnes de 6è que divendres dia 19 a partir de les 9:15h farem la festa de comiat al pati de l’escola. El dia abans farem un sopar alumnes i famílies al Restaurant del Club Nàutic de Vilanova.
OBJECTES PERDUTS

A partir del dia 30 de juny, la roba perduda que hi ha a consergeria serà destinada a una institució benèfica.

MÚSIQUES D’ENTRADA
Benvolgudes famílies de l’Arjau:
Aquest mes de juny escoltarem temes ben refrescants i amb força ritme, que ja ens acosten a l’estiu! I farem un repàs de les cançons que ens han acompanyat al llarg del curs durant els matins.

MENJADOR ESCOLAR

Per tal de millorar l’atenció del primer dia del servei de menjador, aquest romandrà obert els pròxims dies 3 i 4 de setembre de 9.30 a 13 hores per poder fer les inscripcions del curs 2015/16.
CAMPIONAT CATALUNYA ALEVI i BENJAMI DE JUDO

Alumnes de l’escola. En categoria aleví, primer classificat Karim Alidrissi Baatoze de 5è i en categoria benjamí, primer classificat Mario Moreno Borja de 3r. La resta de participants també van fer una bona actuació!
Moltes felicitats a tots!!!

VISITA MESTRES DE FINLÀNDIA
Durant la setmana del 8 al 12 de juny ens visitaran unes mestres de Finlàndia, d’intercanvi entre escoles i professionals de l’ensenyament, el seu interès és veure l’escola en general, però concretament el treball a l’aula de ciències. Aprofitaran l’estada per visitar altres llocs del seu interès de la comarca i Barcelona.
ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES:

ARJAU VERD I NET
Agraïm a tots els nenes i nenes, pares i mares, mestres, l’equip directiu, tots els que el passat 17 de maig vàreu ajudar a netejar l’Escola i també vàreu participar en les activitats i manualitats proposades per l’AMPA. Vam plantar tomàquets, pebrots verds i enciams. Al final de la festa, i després d’una mica de pica- pica, totes les famílies van ser obsequiades amb una petita tomaquera que us desitgem pugueu cuidar junts amb els vostres fills. Aprofitem per animar-vos a seguir cuidant les plantes i l’hort que hem arreglat. Tots aquells que estigueu interessats en col•laborar cal que us poseu en contacte amb l’AMPA per tal d’organitzar-nos. De moment alguns mestres i pares ja col•laboren i durant el mes de juliol el Casal d’Estiu també participarà en cuidar l’Hort.

ASSAMBLEA DE SOCIS I VOTACIÓ DE LA NOVA JUNTA
Pares i mares, us convoquem a la propera assemblea general ordinària de l’AMPA de l’Escola l’ARJAU, que tindrà lloc el proper dijous dia 4 de juny de 2015 a les 17.15 hores, al menjador de l’escola, amb l’ordre del dia següent:

– Lectura i aprovació de l’acta de la sessió anterior.
– Estat de comptes i aprovació.
– Situació de subvencions.
– Resum activitats fetes durant el curs.
– Resum extraescolars.
– Novetats fiscalitat AMPA.
– Modificació exercici social i comptable.
– Elecció membres de la nova junta directiva.
– Precs i preguntes.

La durada aproximada de l’assemblea serà d’ 1:30h i l’AMPA facilitarà servei de cangur pels pares que ho necessitin al pati de parvulari (dins el pati de parvulari cal adreçar-se als bancs al costat del “tobogan” per contactar amb els monitors).
Per la importància dels temes a tractar, us demanem a tots els socis i sòcies que hi assistiu.

ACOLLIDA JUNY
De dilluns 8 de juny fins divendres 19 de juny, l’horari de parvulari i primària serà de 9:00 a 13:00 h. Els alumnes que es quedin al menjador sortiran a les 15:00 h.
L’AMPA OFEREIX PER ALS SEUS SOCIS UN SERVEI D’ACOLLIDA DE 15:00 A 17:00 H.
PREU:
Del 8 al 12 : 20 €
Del 15 al 19 : 20 €
Esporàdic: 4 €
Per apuntar-vos, envieu un correu a arjauampa@gmail.com o passeu pel despatx de l’AMPA.
No us oblideu d’indicar qui recollirà el nen o nena i si es recollirà abans de les 17.00 h. perquè la porta de l’escola estarà tancada de 15 h a 17 h.

GRAN FESTA DE FINAL DE CURS 2013-2014 DE L’ARJAU
El proper 13 de juny volem celebrar tots plegats la festa de cloenda del curs escolar i de les activitats organitzades des de l’AMPA. És per això que estem organitzant moltes activitats per aquest dia (inflables, jocs..) Qui vulgui podrà esmorzar botifarra a preus molt populars!!! A més a més, al llarg del dia hi haurà exhibicions i jornada esportiva que resumirà una mica tota la feina feta pels nostres fills. Tampoc no hi faltarà la Batucada!!! per acabar el dia tots aquells que vulguin podran gaudir d’un sopar a la fresca a l’Escola. Hi haurà un menú infantil (3’50€) i tres (a escollir-ne un) per adults (7€). La venda de tiquets pel sopar serà els dies els dies 2, 3 i 4 de juny de 17 a 18 h i 8 i 9 de juny de 9 a 9:45 h. Properament us donarem informació més detallada.
CASAL D’ESTIU A L’ARJAU
Enguany l’Empresa Kitxalla i l’AMPA de l’Escola estem organitzant un Casal per a què passem un estiu divertidíssim i ple d’activitats. Al Casal hi podran anar nens des dels 2 anys (sempre que no portin bolquers ) fins als 12. El nostre Casal serà un creuer per la Mediterrània coneixent països i cultures i els més grans duran a terme un projecte solidari d’allò més divertit. De moment ja s’han apuntat uns 30 nens. La reunió del casal amb tots els inscrits es farà divendres dia 19 de juny a les 17:15 a l’Escola. Hi haurà servei de cangur!

CAMPANYA SOLIDÀRIA PEL JAN
L’AMPA de l’escola La Pau ha engegat una campanya de micromecenatge per ajudar el Jan de 7 anys, de l’escola L’Arjau, a tenir un gos assistencial en diabetis. L’AMPA de l’Escola La pau i l’AMPA de l’Escola l’Arjau de Vilanova i la Geltrú han fet una donació al Jan de 376,50€, recaptats en el concert benèfic que el grup DACAPO va oferir per la causa. D’altres escoles de Vilanova com l’Escola Sant Jordi i l’Escola Pasifae s’han unit a aquesta causa i també han fet activitats per recaptar diners. Jan, cada cop hi estem més a prop!.

Aquest és l’enllaç: http://www.elmeugradesorra.org/ca/repte/6316/un-gos-assistencial-en-diabetis-per-al-jan-de-7-anys/

Esperem que passeu un Bon Estiu!!!.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà