Full Informatiu de maig

CALENDARI ESCOLAR:
El dilluns 4 de maig és dia festiu.

CALENDARI PREINSCRIPCIÓ 2015-2016
Publicar oferta definitiva el 5 de maig.
Publicació de les llistes d’admesos el 12 de maig.

EDUCACIÓ INFANTIL:
SORTIDES
P-3 A i B: Granja La Bassa (Vendrell). Dijous 28 tot el dia.
P-4 A i B: Aquàrium (Barcelona). Dijous 14 tot el dia.
P-5 A i B: Cosmocaixa (Barcelona). Dijous 21 tot el dia.

ACTIVITATS DEL PAE (Programa d’Animació Educativa)
P-3 A i B: Tastaolletes. Divendres 15 al matí. Aquesta activitat es durà a terme a l’escola.
P-4 A i B: Kandinsky i l’aventura cap a l’abstracció. Dijous 7 al matí. Aquesta activitat es durà a terme a l’escola.
P-4 A i B: Cric i croc. Dijous 21 al matí. Aquesta activitat es durà a terme a l’escola.
P-3 A i B, P-4 A i B, P-5 A i B: Teatre de titelles “La pastissera i els follets” (Estaquirot Teatre). Dimarts 26 al matí.
Aquell dia, heu de portar els/les vostres fills/es a les 9 del matí a la plaça del Cubilot. Es prega molta puntualitat.
Els nens i nenes que fan acollida de 8 a 9, també els heu de dur directament a les 9 al lloc esmentat anteriorment.
Han de portar una motxilla que es pugui penjar a l’esquena amb l’esmorzar i l’ampolla d’aigua a dins. Un cop acabada l’obra, esmorzarem tots plegats i baixarem caminant fins a l’escola.

CICLE INICIAL:
1 r A i 1r B, el 8 de maig farem una sortida pel Barri de Mar relacionada amb el “Llibre del poble” .
2n. B: Dimarts 19 de maig, a les 11 hores: TALLER DE FRUITES (Activitat en el Mercat Central).
2n. A: Dimecres 20 de maig, a les 11 hores: TALLER DE FRUITES (Activitat en el Mercat Central).

CICLE MITJÀ:
5 de maig : de 9-10h i de 10-11h , les classes de 4t A-B faran a l’escola el taller PAE “Entra al cicle … un cicle viu” ( 1a sessió ).
12 de maig : de 9-10h i de 10-11h , les classes de 3r A-B faran a l’escola el taller PAE “Entra al cicle … un cicle viu” ( 1a sessió ).
12 de maig : de 9:30 a 12h, cinc alumnes de 4t aniran en representació de la nostra escola a la IV trobada intercentres de primària que es farà al CRIA , per treballar i elaborar el tema del manifest del dia 5 de juny “Dia mundial del medi ambient”.
15 de maig : al matí les classes de 4t aniran a l’Auditori Eduard Toldrà amb motiu de la celebració del concurs de piano Maria Canals. Els/les alumnes participaran en una activitat pedagògica on podran veure, conèixer i tocar com és i com sona un piano de cua.
19 de maig : de 9-10h i de 10-11h , les classes de 4t A-B faran a l’escola el taller PAE “Entra al cicle … un cicle viu” ( 2a sessió ).
26 de maig : de 10-11h i de 11:30-12:30h, les classes de 4t faran a l’escola el taller PAE “Coneixes prou els que t’envolten?”.
26 de maig : de 9-10h i de 10-11h les classes de 3r A-B faran a l’escola la 2a sessió del taller PAE ” Entra al cicle…un cicle viu”.

CICLE SUPERIOR:

Dimecres dia 20 posaran les vacunes als nenes i nenes de 6è, us recordem que cal portar el carnet de vacunacions.
10è CONGRÉS DE CIÈNCIA…Del 18 al 22 de maig de 2015.
Dijous 21 al matí els alumnes de 5è A participen en ell Congrés de Ciències del Garraf “Els infants protagonistes de la Ciència” amb la ponència “La platja Llarga, ecosistema dunar”. Es podrà veure en diferit pel Canal Blau, al matí següent.
També podeu trobar a la pàgina web del Departament d’Ensenyament, el treball realitzat a l’aula de ciències “Ous de tortuga a la Platja del Far”. Aquí en teniu l’enllaç:
http://apliense.xtec.cat/arc/node/30343
De dimecres 27, fins divendres 29, marxem de colònies a Coma –ruga. Farem l’estada a l’Alberg Santa Maria del Mar! Aviat us informarem de tots els detalls de la sortida.
Benvolgudes famílies de l’Arjau,
aquests dies escoltarem la cançó Updown funk! del cantant Bruno Mars.
La seva música es caracteritza per una àmplia varietat d’estils i el contingut és de diversos gèneres musicals.
Quan era petit, va rebre influències d’artistes com Elvis Presley i Michael Jackson.

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES

CASAL D’ESTIU A L’ARJAU
Enguany l’Empresa Kitxalla i l’AMPA de l’Escola estem organitzant un Casal per a què passem un estiu divertidíssim i ple d’activitats. Al Casal hi podran anar nens des dels 2 anys (sempre i quan no portin bolquers ) fins els 12. El nostre Casal serà un creuer per la Mediterrània coneixent països i cultures i els més grans duran a terme un projecte solidari d’allò més divertit. LA REUNIÓ INFORMATIVA SERÀ EL PROPER 8 DE MAIG DE 2015 A LES 17:15 AL MENAJDOR DE L’ESCOLA.

ARJAU VERD I NET
Diumenge 17 de maig volem convidar-vos a una gran festa a l’escola. Hi haurà tallers, jocs i sorpreses per a tots!!!! No us ho perdeu!!!

ASSEMBLEA DE SOCIS I VOTACIÓ DE LA NOVA JUNTA
El proper divendres 29 de maig a les 17.15 h., al menjador de l’escola, tots els socis esteu convocats a l’Assemblea General Ordinària de l’AMPA. En breu rebreu una notificació amb l’ordre del dia, però és molt important que hi assistiu perquè aquest cop hi ha eleccions de la nova junta.

ACOLLIDA JUNY
De dilluns 8 de juny fins divendres 19 de juny, l’horari de parvulari i primària serà de 9:00 a 13:00 h. Els alumnes que es quedin a menjador sortiran a les 15:00 h.

L’AMPA OFEREIX PER ELS SEUS SOCIS UN SERVEI D’ACOLLIDA DE 15:00 A 17:00 H.
Per apuntar-vos, envieu un correu a arjauampa@gmail.com o passeu pel despatx de l’AMPA (es requereix un mínim de 10 alumnes les dues setmanes per poder oferir el servei)

FESTA FINAL DE CURS
El proper 13 de juny volem acomiadar el curs amb una gran festa! Properament us anirem informant.

CAMPANYA SOLIDÀRIA PEL JAN
Entre tots podem fer possible que el Jan de 7 anys, alumne de primer i que pateix diabetis tipus 1, pugui controlar-se les híper i les hipoglucèmies constants que pateix al llarg del dia, que el poden arribar a deixar inconscient o en estat de coma, amb l’ajuda d’un gos, expert en la malaltia, com ho són també els gossos pigall per als cecs, perquè poden arribar a alertar fins a mitja hora abans de les baixades i pujades de glucosa.

http://www.elmeugradesorra.org/ca/repte/6316/un-gos-assistencial-en-diabetis-per-al-jan-de-7-anys/

EXTRAESCOLARS
Us informem que tenim alguns pagaments fets per caixer sense identificar per no constar ni el nom ni el curs de l’alumne. Agrairem a tots els que us trobeu en aquest cas, feu arribar el comprovant de l’ingrés a l’AMPA el més aviat possible, ja que d’una altra manera, ens serà impossible assignar aquests pagaments a l’alumne. També és important que tots aquells que encara no heu efectuat el pagament ho feu el més aviat possible. Us recordem que el pagament serà en efectiu al despatx de L’AMPA o mitjançant transferència al següent nº de compte, especificant el nom del nen, curs i activitat a la que s’apunta: ES89 0081 1633 4400 0101 8107.

COMISSIÓ SOCIAL
Us informem que a mitjans de maig, la Comissió Social farà una xerrada amb una persona especialista en tema LOMCE.A continuació 10 punts que resumeixen l’impacte d’aquesta llei.

CORREU ELECTRÒNIC
AVÍS IMPORTANT: Us demanem a tots els pares i mares que no rebeu els mails de L’AMPA que ens faciliteu la vostra adreça de correu electrònic per a mantenir-vos degudament informats amb tots els avisos i novetats. Si us plau, envieu un mail a arjauampa@gmail.com i us afegirem a la llista de contactes. Moltes gràcies per la vostra col•laboració.

ATENCIÓ A LES FAMÍLIES
L’ horari de l’AMPA és els dimecres de 9 A 10 hores. Si a alguna família no li va bé ens ho podeu fer saber i farem el possible per poder-nos trobar en un altre horari.
Podeu posar-vos en contacte mitjançant el correu electrònic: arjauampa@gmail.com o bé utilitzant la bústia que es troba a l’entrada de l’escola. Us respondrem

Podeu consultar aquest full i d’altres informacions a la pàgina web http://blocs.xtec.cat/arjau/

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà