Full informatiu d’abril

CALENDARI ESCOLAR:

Del 30 de març a 6 d’abril vacances de Setmana Santa.

PREINSCRIPCIONS 2015-16:

Calendari de preinscripció 2015-2016
Segon cicle d’educació infantil i ensenyament obligatori
Fases Dates
Llistes amb el barem 27 de març
Sorteig 7 d’abril
Reclamacions 7 al 9 d’abril
Llistes amb el barem un cop resoltes les reclamacions 14 d’abril
Publicar oferta definitiva 5 de maig
Publicació de les llistes d’admesos 12 de maig
Període de matriculació (infantil, primària i 1r d’ESO) 8 al 12 de juny

Cada divendres a la sortida de l’escola d’infantil (16,30h) i de primària (17h), els alumnes de sisè amb els seus pares posen a la vostra disposició berenars per als vostres fills/es.
Aquesta iniciativa servirà per finançar el sopar de fi de curs de 6è. Esperem que aquesta iniciativa tingui bona acollida.

Del 7 a 10 d´abril, a les 9 del matí, els nens/es i famílies de 6è de l’Arjau recolliran llibres de segona mà per vendre’ls per Sant Jordi. Cal que estiguin en bon estat.
El dia de Sant Jordi es ficarà una paradeta, a partir de les 8:45, per vendre les roses i els llibres. Us animem a visitar-la.

EDUCACIÓ INFANTIL:

COLÒNIES
Recordeu que dijous 9 i divendres 10 tot el parvulari marxem de colònies a la casa Cal Mata de Saifores.

ACTIVITATS DEL PAE (Programa d’Animació Educativa)
P-5 A i B: Els artistes dels vestits dels diables. Dijous 30 al matí. Aquesta activitat es durà a terme al Museu Víctor Balaguer.

CICLE INICIAL:
Dimecres 8, dijous 9 i divendres 10, COLÒNIES al Castell de Fluvià a Sant Esteve de Palautordera).
Dilluns 13 d’abril, de 15 a 16:30 h., 1r.A i B: EL PORT I LA LLOTJA DEL PEIX (al Port pesquer de Vilanova).
CICLE MITJÀ:

El dimarts 14 d’abril de 9 a 10:15h i de 10:15 a 11:30h , IU el detectiu visita les classes de 4t A-B per fer un taller PAE d’animació a la lectura.
El dimecres 15 d’abril tot el Cicle i durant tot el dia ,anirà al Centre de Recuperació d’Animals Marins “CRAM” a fer una visita guiada + un taller.
El dimarts 21 d’abril de 9 a 10:15h i de 10:15 a 11:30h ,IU el detectiu visita les classes de 3r A-B per fer un taller PAL d’animació a la lectura.

CICLE SUPERIOR:

Dimecres dia 8 de 9h a 11h les classes de 6è. Realitzen el Taller dels sentits a l’escola.

Dijous dia 9 durant tot el dia les classes de 5è. Visiten el Parc Arqueològic de les Mines de Gavà per conèixer com era la vida quotidiana dels habitants del Gavà de fa 6.000 anys i sobretot el treball a l’interior de les mines, les més antigues d’Europa!!!! I les úniques dedicades a l’extracció de la variscita, un mineral semipreciós utilitzat per confeccionar joies. Cal portar l’esmorzar, aigua i el dinar.

Dilluns dia 13 durant el matí les classes de 6è, faran el taller d’Educació viària.

MÚSIQUES D’ENTRADA:

Benvolgudes famílies de l’Arjau
Durant el mes d’abril escoltarem cançons per Sant Jordi la cançó 23 d’abril composada per Dàmaris Gelabert i Amagada primavera del grup català Txarango!

Bona primavera!

LA BIBLIOTECA:
Ja hem estrenat la temporada de contes a la biblioteca de l’escola…Tot un èxit!!!…
Aquesta és una activitat que pretén ajudar al foment de la lectura. Volem oferir als nens i nenes de l’escola i als seus acompanyants la possibilitat d’endinsar-se en el món màgic dels contes i de la narració oral.

Aquest mes hem gaudit de La rateta que llegia a l’escaleta amb l’Ana, la mare de la Paula Gris i la Carme , mare de l’Helena i el Marc Massana que ens va explicar el conte Neda que neda. Moltes gràcies per la vostra col•laboració.
La propera sessió serà dimecres dia 15 d’abril, us hi esperem!
Aprofitem per dir-vos que dintre del bloc de la biblioteca teniu l’enllaç al catàleg de la biblioteca, a on podeu consultar els llibres i d’altres materials que hi han a la biblioteca.

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES

CASAL SETMANA SANTA
Amb la col•laboració de Kitxalla, us podem oferir un casal pels dies de vacances de Setmana Santa. De moment us podem informar que una de les monitores serà la nostra monitora de ball i Expressió corporal de les extraescolars, la Meritxell. La resta de monitors us seran informats, una vegada fets els grups.

Les inscripcions es poden fer a través de les responsables de Kitxalla!.
També podeu enviar un email a kitxalla@hotmail.es o trucar al telèfon: 654471122.

Els pagaments NOMÉS al compte de Kitxalla,
LA CAIXA ES26 2100 0378 4302 0027 3820

ESPAI FAMÍLIA I BENESTAR EMOCIONAL
Des de l’AMPA de l’escola estem organitzant l’espai Família i Benestar Emocional. Aquest espai el coordina la mare de l’Àlex Stuart de P-5, l’Anna Ribera. Es tracta d’un espai de trobada de les famílies i membres de l’escola, on a partir d’un tema d’interès comú per a tots/es, podem exposar les nostres idees, coneixements, dubtes, incerteses,… i entre tots fomentar el debat, amb la finalitat d’aconseguir un major benestar personal, que sens dubte repercutirà en una millora en la relació amb els nostres fills i filles i amb el nostre entorn en general. Tenim programades tres xerrades des d’ara i fins el desembre del 2015. Aquestes sessions sempre seran dirigides per un expert/a en el tema. La primera que ús proposem és pel dia dissabte 28 de març a les 17’30 de la tarda el menjador de l’escola i tractarà sobre l’Economia familiar, i ens ensenyarà fórmules d’estalvi i com planificar la nostra economia.

Podrem portar fins i tot un rebut de llum, aigua, i poder entendre que ens facturen. Animeu-vos, són xerrades gratuïtes i segur que ens aportaran moltes coses que ens poden ajudar en el nostre dia a dia. Les places són limitades a un màxim de 20 persones, per la qual cosa es farà la reserva per rigorós ordre d’inscripció. Podeu confirmar la vostra plaça a la següent adreça de correu electrònic, posant el vostre noms i cognoms i número de telèfon: riberaa@hotmail.com

Recordeu:

Economia familiar ; maneres de planificar i estalviar.
Dia: 28/03/2015
Lloc: Menjador de l’Escola Arjau
Hora: 17’30
Inscripció: riberaa@hotmail

COMISSIÓ HORTET I PLANTES DE L’ARJAU
Des de l’AMPA i des de l’Escola demanem la vostra col•laboració per crear una comissió que es dedicarà a mantenir el nostre “hortet”, els arbres i les plantes del pati de l’escola en bones condicions. Necessitem persones que vulguin dedicar un mínim del seu temps a plantar, regar i cuidar l’hort i el conjunt de plantes i arbres que es troben al pati de l’escola. Aquesta feina es farà amb la col•laboració de l’Escola i s’intentarà crear un calendari per a què les persones apuntades i els alumnes puguin treballar plegats en horaris assequibles per a tothom, o es mirarà de repartir la feina per a què tots pugueu participar. Per això us animem a que ens digueu les vostres dades i també la vostra disponibilitat i crearem una llista amb totes les persones apuntades, i us anirem informant de les novetats d’aquest projecte. Us podeu adreçar a l’oficina de l’AMPA o per correu electrònic. No cal dir que us podeu apuntar qualsevol membre de la família!!!

Esperem que entre tots i totes aconseguim tenir un espai verd a l’Arjau com es mereix!

Moltes gràcies a tots i totes per endavant per la vostra col•laboració.

PRESENTACIÓ CANDIDATURES MEMBRES JUNTA AMPA L’ARJAU

Com ja sabeu i us vam anticipar, el proper mes de maig es farà l’Assemblea de Socis de l’AMPA i dins del seu ordre del dia estarà inclòs el punt corresponent al “Nomenament de nous membres de la Junta Directiva”. Tots aquells que vulgueu, podeu presentar la vostra candidatura, i us agrairem ens feu arribar els noms de les persones candidates (pares o mares), indicant també el nom del seu fill o filla i curs. Així donarem oportunitat a que tots els socis o sòcies puguin conèixer els candidats prèviament i escollir a l’hora de votar. Esperem aquesta informació, com a màxim el proper dia 17 d’abril de 2015, així us presentarem totes les candidatures abans de la reunió de l’Assemblea.
Moltes gràcies a tots i totes per la vostra col•laboració.

EXTRAESCOLARS
Us informem que tenim alguns pagaments fets per caixer sense identificar per no constar ni el nom ni el curs de l’alumne. Agrairem a tots els que us trobeu en aquest cas, feu arribar el comprovant de l’ingrès a l’AMPA el més aviat possible, ja que si no d’una altra manera, ens serà impossible assignar aquests pagaments a l’alumne. També és important que tots aquells que encara no heu efectuat el pagament ho feu el més aviat possible. Us recordem que el pagament serà en efectiu al despatx de L’AMPA o mitjançant transferència al següent nº de compte, especificant el nom del nen, curs i activitat a la que s’apunta: ES89 0081 1633 4400 0101 8107.

CORREU ELECTRÒNIC
AVÍS IMPORTANT: Us demanem a tots els pares i mares que no rebeu els mails de L’AMPA que ens faciliteu la vostra adreça de correu electrònic per a mantenir-vos degudament informats amb tots els avisos i novetats. Si us plau, envieu un mail a arjauampa@gmail.com i us afegirem a la llista de contactes. Moltes gràcies per la vostra col•laboració.

ATENCIÓ A LES FAMÍLIES
L’ horari de l’AMPA és els Dimecres de 9.15 a 11:30 i de 16:00 a 17:30. Si a alguna família no li va bé ens ho podeu fer saber i farem el possible per poder-nos trobar en un altre horari.
Podeu posar-vos en contacte mitjançant el correu electrònic: arjauampa@gmail.com o bé utilitzant la bústia que es troba a l’entrada de l’escola. Us respondrem tan aviat com podem.

Podeu consultar aquest full i d’altres informacions a la pàgina web http://blocs.xtec.cat/arjau/

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà