Full Informatiu Febrer 2015

JORNADA DE PORTES OBERTES…DILLUNS 2 DE MARÇ
DE 9,30 A 13 H i DE 15 A 16,30 H.

CALENDARI ESCOLAR:
Divendres 13 celebrarem El Carnaval a l’escola.
Recordeu que aquest dia fem JORNADA CONTINUADA, ACABEM A LES 13 h. i A LA TARDA NO HI HA ESCOLA. Recordem que els nens i nenes que es queden al menjador és fins les 15h. També us recordem que dilluns i dimarts no hi ha escola.

DILLUNS 16 I DIMARTS 17 ÉS FESTA!!!!

CARNAVAL A L’ESCOLA
Ordres de Sa Majestat el Rei Carnestoltes!!!
Dimarts, 10 de febrer…
Per demostrar que sou uns bons esportistes,
porteu tots els accessoris que calgui;
raquetes, pilotes, patins…
Els podeu portar a la cara o al cap,
fins i tot us els podeu pintar;
però no porteu res a la mà,
que no podreu treballar!!!

Dimecres, 11 de febrer…
Amb les companyes i companys,
avui toca presumir!
Pengeu-vos totes les medalles,
no us en oblideu de cap,
demostreu que sou bons esportistes
i lluïu el que heu guanyat!!!

Dijous, 12 de febrer…
Ja estem a dijous gras,
per tothom un dia especial.
Botifarra o truita heu de portar
per alimentar-vos bé.
Poseu-vos una cinta de tenista al cap
i semblareu el Rafa Nadal,
a qui li encanta el Carnaval!!!

No us despisteu i feu-ho molt bé!!!
Per veure si compliu les ordres,
cada dia passaran els detectius de 6è.

DIVENDRES 13:

DESFILADA DE DISFRESSES i SERMÓ DEL REI CARNESTOLTES. La festa es farà durant el matí.

• No cal dur esmorzar perquè l’AMPA ens convida a esmorzar galetes amb xocolata.

• A les 11:30 h., es farà la DESFILADA DE DISFRESSES. L’espectacle és obert a les famílies i es farà a la pista del pati de primària. Podreu accedir-hi per l’entrada de la Rambla del Far. Les portes s’obriran a les 11:30 h. i fins les 11:40h. Es prega màxima puntualitat.
Un cop acabada la festa, les mestres portarem els nens i nenes cap a les classes i la sortida es farà com es fa habitualment. Recordeu que aquest dia fem JORNADA CONTINUADA, ACABEM A LES 13 h. i A LA TARDA NO HI HA ESCOLA. Recordem que els nens i nenes que es queden al menjador és fins les 15h. També us recordem que dilluns i dimarts no hi ha escola.
Moltes gràcies i BON CARNAVAL a tothom!!!

EDUCACIÓ INFANTIL:
Entrades i sortides:
Us recordem que cal ser sempre puntual.
Aquelles famílies que vinguin a recollir els seus fills/es a les 16:30 h., es podran quedar a berenar al pati, sempre i quan es quedin al pati de parvulari. Recordeu que els alumnes de primària fan classe fins les 17 h. Cal que respecteu els espais per tal de no entorpir la feina dels mestres, en cas contrari, no us hi podreu quedar i es tancaran les portes de l’escola 10 minuts després de la sortida.

Informacions diverses:
Aquest carnaval, tot el parvulari anirem disfressats d’ANELLES OLÍMPIQUES.
Divendres 13 al matí, els nens i nenes hauran de venir a l’escola amb roba negra o molt fosca. A sobre, hi posarem els complements que haurem elaborat a l’escola.

ACTIVITATS DEL PAE (Programa d’Animació Educativa)
Dimarts 3 al matí. P-3 A i B: En Vermi, el cuc compostaire. Aquesta activitat es durà a terme a l’escola.
Dilluns 23 al matí.
P-5 A: Visita a la biblioteca Joan Oliva.

CICLE INICIAL:
Dimecres 11, a les 9:45 h. Els nens i les nenes de 2n. faran una visita als Mossos d’Esquadra de Vilanova.

Dimarts 24, de 9 a 10 h. Els nens i nenes de 2n. A faran l’activitat QUÈ PASSA SI ENTERREM LES DEIXALLES? (Activitat a l’escola).

Dimarts 24, de 10 a 11 h. Els nens i nenes de 2n. B faran l’activitat QUÈ PASSA SI ENTERREM LES DEIXALLES? (Activitat a l’escola).

Dijous 26, els nens i nenes de 2n. A i B faran l’activitat EDUCACIÓ VIÀRIA (activitat a l’escola).

CICLE MITJÀ:
Dijous 5 de febrer al matí, les classes de 4t A i 4t B faran, a l’escola, una activitat per reflexionar sobre l’hàbit de menjar fruita a les escoles.

CICLE SUPERIOR:
Dilluns dia 9 de 9:00 h-10:15 h i de 10:15 h- 11:30 h. ens visita l’IU el detectiu a les classes de 5è A i B.
Dimarts dia 10 de 9:00h-10:15h i de 10:15 h- 11:30 h. ens visita l’IU el detectiu a les classes de 6è A i B.

MÚSIQUES D’ENTRADA:
Benvolgudes famílies de l’Arjau!
3,2,1…Comença el compte enrere aquest any per Carnaval som els més esportistes.

L’ARJAU ES MOU!!!

La Música que escoltarem aquests dies….:
Als matins, per anar amenitzant s’aniran posant aquests temes relacionats amb els esports que segur que coneixeu:

Dilluns: We are the Champions (Queen)
Dimarts: BSO. Rocky
Dimecres: Viva la vida (Cold Play)
Dijous: Amigos para siempre (Los Manolos)
Divendres: Barcelona 92’

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES:

Passades les vacances de Nadal, l’AMPA s’ha carregat de forces per començar aquest any 2015 amb moltes ganes de fer coses amb l’Escola i els nostres fills. Estem preparant moltes activitats, de les quals ja us anirem informant.

EXTRAESCOLARS

Tornem doncs a les activitats diàries dels nostres fills. Des de gener, els més petits ja poden participar en activitats extraescolars (expressió corporal i multiesport). Donem les gràcies per la gran participació dels nens i nenes de P3. De moment ja s’han cobert totes les places. Us recordem que el 18 de febrer és la data límit pel pagament de la resta de les extrascolars per aquells que ho heu fet fraccionat. (Els alumnes de P3 tenen de data límit el 18 de març, donat que han començat al gener). Us recordem que el pagament serà en efectiu al despatx de L’AMPA o mitjançant transferència al següent nº de compte , especificant el nom del nen, curs i activitat a la que s’apunta: ES89 0081 1633 4400 0101 8107
CARNAVAL 2015

Ja estem preparant la venda de les disfresses de CARNAVAL per aquest any. Aquest any anem de Carnestoltes i Concubines! Un informem de les següents dates:

– Famílies que vulguin venir a ajudar a preparar material: Dimarts 27 de gener, de 17.00 h a 19.00 h. (menjador). Ja us informem de si es proposa algun altre dia.
– Per comprar les disfresses: Dies 3-4-5-10-11 de febrer de 17.00 h a 19.00 h. (també al menjador)

Els preus són: 3 € nens i 5 € adults. (INCLOU EL BERENAR EL DIA 14 DE FEBRER, QUE ANIREM TOTS PLEGATS A LA FESTA DEL CARAMEL. HORA TROBADA 15:45 (KEMAKU) SORTIDA A LES 16:00 DES DE LA RAMBLA FINS A LA PLAÇA DEL MERCAT AL RITME DE LA BATUCADA “ARJAU MARAVILLAU”)

Us esperem a tots/es!!!!!

PROJECTE LECXIT:

Aquest nou any 2015 ve carregat de nous propòsits, de nous reptes i de nous projectes i estem engegant un projecte extraescolar per a la nostra escola i pels nostres fills.
Volem posar en marxa una activitat per fomentar la lectura a la nostra escola.
Aquesta activitat forma part d’un projecte anomenat Lecxit, que consisteix en reforçar la lectura d’una forma lúdica a un infant mitjançant voluntaris (mare, pare, avis, amics…) que es responsabilitzen de l’aprenentatge durant el curs d’un dels menors. La dedicació serà d’una hora a la setmana en acabar les classes. Falta concretar el dia de la setmana. També està pendent el lloc a on es farà, en principi mirarem de fer-ho a la biblioteca de l’escola.
Per aquest projecte tenim tot el suport de l’Escola, però també està recolzat per la Fundació Jaume Bofill, per la Generalitat de Catalunya i Obra Social “la Caixa”.
Per a més informació podeu consultar la web: www.lectura.cat
Necessitem voluntaris, interessats enviar mail al AMPA. (arjauampa@gmail.com)

L’HORA DEL CONTE:

Des de l’Escola i des de l’AMPA us volem engrescar en una activitat que ja s’havia dut a terme a l’Escola i creiem es podria tornar a engegar amb la vostra col•laboració. Aquesta activitat s’anomena “L’hora del conte”.
Es tracta de crear un espai amb persones voluntàries que vinguessin a la Biblioteca de l’Escola els dilluns o dimecres de 17.00 a 18.00 h. i expliquessin un conte. Així aconseguiríem transmetre l’ interès als alumnes en la lectura i aprofitaríem l’espai de la biblioteca tan maca que tenim.
Si us agrada la idea i voleu participar, si us plau, envieu un correu a l’AMPA (arjauampa@gmail).

COMISSIÓ SOCIAL

Des de l’AMPA es vol crear una Comissió Social amb la finalitat de donar suport al moviment general creat per defensar l’escola pública, una escola democràtica, catalana, laica, gratuïta, no discriminatòria i, el més important, de qualitat.
Des de l’AMPA volem donar suport als docents, als mestres als quals confiem els nostres fills i entre tots defensar el que creiem necessari perquè els nostres infants, els futurs ciutadans, rebin una educació que s’adeqüi a les seves necessitats i particularitats d’acord amb l’evolució de la societat.
Per aquest motiu, fem una crida a aquelles famílies que estiguin interessades en participar en la comissió. Per més informació contacteu amb l’AMPA.

CORREU ELECTRÒNIC

AVÍS IMPORTANT: Us demanem a tots els pares i mares que no rebeu els mails de L’AMPA que ens faciliteu la vostra adreça de correu electrònic per a mantenir-vos degudament informats amb tots els avisos i novetats. Si us plau, envieu un mail a arjauampa@gmail.com i us afegirem a la llista de contactes. Moltes gràcies per la vostra col•laboració.

ATENCIÓ A LES FAMÍLIES

L’ horari de l’AMPA és els Dimecres de 9.15 a 11:30 i de 16:00 a 17:30. Si a alguna família no li va bé ens ho podeu fer saber i farem el possible per poder-nos trobar en un altre horari.
Podeu posar-vos en contacte mitjançant el correu electrònic: arjauampa@gmail.com o bé utilitzant la bústia que es troba a l’entrada de l’escola. Us respondrem tan aviat com podem.

PODEU CONSULTAR AQUEST FULL I D’ALTRES INFORMACIONS A LA PÀGINA WEB DEL CENTRE: http://blocs.xtec.cat/arjau

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.