Endevina, endevina els personatges fantàstics

Endevinalles on es respira la màgia dels personatges fantàstics

Avui us porto un llibre d’endevinalles de la col·lecció “Endevina, endevina” de @barcanova_editorial.

És un llibre amb un format molt atractiu per les seves acolorides il·lustracions, per les seves pàgines desplegables, com, també, per la temàtica que abraça. En aquest cas, són endevinalles on es respira la màgia dels personatges fantàstics però, de la mateixa col·lecció, també podrem trobar endevinalles sobre l’univers!

Les endevinalles, com sabeu, formen part de la literatura, concretament de la literatura oral i, en aquest raconet lector, també se’ls hi dóna un espai especial.

Escoltar endevinalles és deixar volar la imaginació, capbussar-se en el llenguatge simbòlic, poètic, descobrir el gaudi del joc de paraules, del joc d’enigmes… És sentir l’emoció del joc dins del cor!

Per cert, aquesta no és l’única col·lecció d’endevinalles que té @barcanova_editorial, també disposa de la col·lecció “M’endevines” que, sigui dit de pas, també és una meravella!

 

 

SANTITOS MUÑOZ CÁDIZ

Author: SANTITOS MUÑOZ CÁDIZ

Sóc la Santitos. Somiadora, compromesa i enamorada dels contes i de les seves històries. M'apassiona crear moments especials, observar mirades d'il·lusió i somriures infinits... afortunada de sentir que sóc mestra per convicció. Mestra de cor. Mestra d'educació infantil!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *