Qui Què Qui, Qui Què Què i Qui Què on

QUI QUÈ QUI, QUI QUÈ QUÈ i QUI QUÈ ON, formen part d’una col·lecció que anhela aconseguir que aquell que fullegi les seves pàgines s’ho passi d’allò més bé a través de l’enginy!

Avui us presento una proposta molt interessant que posa al nostre abast @birabiroeditorial .

Una editorial amb qui, sigui dit de passada, vaig tenir l’oportunitat de compartir reflexions en una de les formacions que vaig fer amb l’@institutdelainfancia. Us diré que, al llarg de la xerrada, em va fer sentir com, sense oblidar la qualitat i el rigor, cerca, amb energia i compromís, que els seus exemplars dibuixin una rialla sonora o un somriure plaent al lector. .

QUI QUÈ QUI, QUI QUÈ QUÈ i QUI QUÈ ON, formen part d’una col·lecció il·lustrada, pensada i madurada per l’Oliver Tallec que anhela revifar aquesta emoció del divertiment, que vol aconseguir que aquell que fullegi les seves pàgines s’ho passi d’allò més bé a través de l’enginy, del joc d’enigmes, dels problemes visuals… Així, el lector haurà d’aguditzar els seus sentits i conservar l’atenció per resoldre els reptes mentals que es proposen en aquesta magnífica col·lecció.

Us confesso que, en en acabar de llegir-los, ens recorrerà la sensació que ens hem convertit en uns intrèpids, sagaços i desperts investigadors! Jo m’hi he quedat atrapada… I vosaltres?

SANTITOS MUÑOZ CÁDIZ

Author: SANTITOS MUÑOZ CÁDIZ

Sóc la Santitos. Somiadora, compromesa i enamorada dels contes i de les seves històries. M'apassiona crear moments especials, observar mirades d'il·lusió i somriures infinits... afortunada de sentir que sóc mestra per convicció. Mestra de cor. Mestra d'educació infantil!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *