Quina capsa, quina olla!!

Quina capsa… Quina olla! En les petites coses éstà la seva grandesa…

Certament les petites coses que ens envolten tenen un poder incalculable.
L’Anna Obiols i en Subi ens recorden el poder extraordinari que s’amaga darrere de la quotidianitat. Coses senzilles i simples que poden esdevenir en coses, valgui la redundància, ben complexes i… extraordinàries!!
Aquesta col·lecció de petits contes d’en Subi i l’Anna Obiols és tot un tresor!
SANTITOS MUÑOZ CÁDIZ

Author: SANTITOS MUÑOZ CÁDIZ

Sóc la Santitos. Somiadora, compromesa i enamorada dels contes i de les seves històries. M'apassiona crear moments especials, observar mirades d'il·lusió i somriures infinits... afortunada de sentir que sóc mestra per convicció. Mestra de cor. Mestra d'educació infantil!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *