I vet aquí… “La nit dels pirates”

L’escriptor Peter Harris, la il.lustradora Deborah Allwright i la dissenyadora gràfica (especialitzada en la ingenieria de paper “pop-up”) Corina Fletcher donen vida al conte il.lustrat “LA NIT DELS PIRATES”.

L’escriptor Peter Harris, la il.lustradora Deborah Allwright i la dissenyadora gràfica (especialitzada en la ingenieria de paper “pop-up”) Corina Fletcher donen vida al conte il.lustrat “LA NIT DELS PIRATES”.

Ens trobem davant d’un llibre ple d’imaginació, amb un discurs dinàmic i unes imatges fantàstiques que cobren protagonisme amb la força del pop-up. La seva lectura ens esquitxa d’intriga, de suspens, de valentia, de risc…

Aquesta història comença en sortir la lluna. Semblava una nit com moltes d’altres però, no, aquesta nit era diferent. En Tom mirava per la finestra de la seva habitació quan, de sobte, observa com unes ombres “silencioses com ratolins i sigiloses com les ombres” comencen a pujar per la seva façana. Què volien aquelles ombres? Per què pujaven per la façana de casa seva?  Aquella nit de quietud acaba convertint-se en una nit plena d’aventures!

icono-videoA continuació vull compartir amb tu, lector, un video on t’explico el conte “LA NIT DELS PIRATES”. Sàpigues que em fa molta il.lusió compartir aquest moment amb tu…

per saber-ne més

idea1Us recomano fer click a la pàgina web ” cau de contes” https://sites.google.com/site/elcaudelscontes/com-explicar-contes-sara-c-bryant. Allà es comparteixen els ingredients que hem de tenir en compte a l’hora d’explicar un conte.

( … Segur que la pràctica d’aquesta recepta farà que, l’hora del conte, em vagi sortint millor! )

idea1 Per aprofundir i millorar us recomano llegir a la Sara C. Bryant:

51qDNOrMjJL._SX325_BO1,204,203,200_

SANTITOS MUÑOZ CÁDIZ

Author: SANTITOS MUÑOZ CÁDIZ

Sóc la Santitos. Somiadora, compromesa i enamorada dels contes i de les seves històries. M'apassiona crear moments especials, observar mirades d'il·lusió i somriures infinits... afortunada de sentir que sóc mestra per convicció. Mestra de cor. Mestra d'educació infantil!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *