Rebem els catàlegs de “Desubicados”

Amb molta alegria rebem a la classe els catàlegs de l’exposició “Desubicados” que ens envien en Javier i José Luís Díez . Moltíssimes gràcies…

Hemos recibido con mucha alegría los catálogos de la exposición “Desubicados” que nos envían  Javier i José Luís Díez . Muchísimas gracias…

Sovint valorem molt poc saber quin és el nostre lloc quan el percebem de forma clara i definida. Quan el desordre i la desubicació se’ns fan evidents per contrast amb allò que és habitual, podem valorar com n’és d’important saber quin lloc ocupem cadascú. Tots tenim un lloc per ser estimats, un lloc per ser reconeguts, per saber qui som i on som i qui són i on són els altres. Saber el lloc que ocupem ens dóna confiança , seguretat, sentit de pertinença, ens identifica.

De la mà dels creadors Javier i José Luís Díez amb la seva exposició “Desubicados” ens hem endinsat subtilment a contemplar les nostres ubicacions, els llocs que ocupem nosaltres. Els creadors han situat objectes allunyats del seu lloc natural i ens han fet de mirall per fer sorgir les preguntes:

Quin és el meu lloc? A on puc dir aquí estic bé?

A menudo valoramos muy poco saber cuál es nuestro lugar cuando lo percibimos de forma clara y definida. Cuando el desorden y la desubicación se nos hacen evidentes por contraste con lo que es habitual, podemos valorar lo importante que es saber qué lugar ocupamos cada uno. Todos tenemos un lugar para ser queridos , un lugar para ser reconocidos, para saber quiénes somos y dónde estamos y quiénes son y dónde están los demás. Saber el lugar que ocupamos nos da confianza , seguridad, sentido de pertenencia, nos identifica.

De la mano de los creadores Javier y José Luis Díez con su exposición ” desubicados ” nos hemos adentrado sutilmente a contemplar nuestras ubicaciones , los lugares que ocupamos nosotros. Los creadores han situado objetos alejados de su lugar natural y nos han hecho de espejo para hacer surgir las preguntas :

¿Cuál es mi lugar ? Dónde puedo decir aquí estoy bien?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *