Primer Premi “Bioimatges” 2015…

1erPremiEls nois i noies de les classes del Bruixot i Vampir de cinquè i sisè de Primària aconsegueixen el Primer Premi del Concurs de Fotografies “Bioimatges” que convoca el Col•legi de Biòlegs de Catalunya. La fotografia es va fer durant l’estada al Camp d’Aprenentatge de la Garrotxa el passat mes d’octubre de 2015 en un pont sobre el riu Turonell. La imatge es titula “Abraçada” i ens mostra una Mantis Religiosa femella devorant una sargantana.

Aquest és el veredicte del Premi. L’enhorabona.

Ens plau comunicar-vos que la fotografia “Abraçada” amb la que vau participar en el concurs de fotografia biològica “Bioimatges 2015”, organitzat pel Col•legi de Biòlegs de Catalunya, ha estat seleccionada pel jurat del concurs com a:

1er. Premi Categoria Primària

En aquesta edició de Bioimatges la participació ha estat molt nombrosa amb més de 1.500 fotografies de natura i el jurat ha destacat la gran qualitat de les fotografies presentades.
Tanmateix us fem saber que en el proper número de la revista del Col•legi de Biòlegs de Catalunya (CBCAT) es publicaran les fotografies guanyadores d’aquesta edició del Concurs. Us farem arribar l’adreça electrònica per poder descarregar aquest número del CBCAT, si vols ens pots enviar la teva adreça postal per enviar-te uns exemplars de la revista.
Agraint de nou la teva participació i felicitant-te per l’obtenció d’aquest premi, rep una cordial salutació.

Ignasi Cebrian i Ester
President de la Comissió de Biòlegs Docents
Col•legi de Biòlegs de Catalunya

One thought on “Primer Premi “Bioimatges” 2015…

 1. Miquel Rafa

  Hola nois i noies de la classe dels Vampirs,

  us felicito pel premi del concurs de fotografia! No només és una imatge sorprenent i ben enfocada, sinò que, a més, és un document científic molt interessant, ja que possiblement és la primera vegada que algú havia fotografiat aquest comportament alimentari de les Mantis religiosa (o Pregadéus) a Catalunya !

  A la bibliografia científica podem trobar que s’alimenten d’altres insectes i artròpodes, fins i tot de la seva pròpia espècie (sovint les femelles es mengen els mascles un cop s’han aparellat…), i que de vegades poden capturar petites granotes o rèptils (com la sargantana). Però no havia vist mai abans cap fotografia com la vostra, o sigui que guardeu això ben gravat en la vostra memòria!

  Miquel Rafa
  Biòleg

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *