ANIVERSARIS DEL MES DE SETEMBRE

Els Cargols ens fem grans! Aquest mes de setembre hem celebrat l’aniversari de la Liz, la Jana, l’Ona i en Claudi! Que han fet 3 anys!!
Per molts anys!!!


Deixa un comentari

DONEM LA BENVINGUDA A LA TARDOR

El passat divendres vam donar la benvinguda a la tardor i ho vam fer amb els nostres companys i companyes de les Abelles.
Primer vam presentar i observar les diferents fruites i fruits de la tardor que vam portar. Algunes venien tallades i altres no, això ens va permetre fer hipòtesis: Com seran per dins? De quin color? Tindran pinyol?… va ser molt divertit! Tot seguit vam poder escolar i ballar la cançó de la tardor: M’agrada la Tardor. Finalment, vam poder gaudir d’un esmorzar especial i vam tastar tot allò que vam portar: mandarines, taronges, pomes, figues, panses, anous, magranes, raïm…
Mireu que bé ens ho vam passar i que bé vam esmorzar!!

Deixa un comentari

NOUS CARGOLS A L’ANGELETA

Ja han passat uns dies del començament del curs, on els infants han viscut l’adaptació i coneixença a la nova escola, nous companys i companyes, una nova mestra… Un munt de vivències i emocions en poc temps! Però de mica en mica i cadascú al seu ritme, els vostres fills i filles van aprenent a gestionar totes aquestes novetats i van trobant-se més a gust a l’aula; coneixent-nos , descobrint l’espai, explorant cada racó, fent activitats diverses. Han estat uns dies, plens de sentiments on els nens i nenes han estat acompanyats i motivats a expressar-se lliurement a través de jocs i activitats diverses.

Cliqueu a la imatge i podreu veure la galeria de fotos d’aquests primers dies a l’escola.

Deixa un comentari

ANIVERSARI DE LA BERTA

Acabem el curs celebrant l’aniversari d’una companya que ens estimem molt, la Berta!! Ella ens ha portat un pastís boníssim i nosaltres li hem regalat una corona molt maca, a més de cantar-li l’aniversari feliç en català, castellà i anglès i molts petons voladors. I un cop hem menjat el pastís, la festa ha continuat ballant cançons del “Pot Petit”.

Felicitats, Berta!!!!


1 comentari

PROJECTE: ELS ESTATS DE L’AIGUA

Aquesta setmana hem finalitzat el projecte que va sorgir de l’interès que van manifestar els nens i nenes sobre els diferents estats en què podem trobar l’aigua. I la millor manera per poder treballar i aprendre molt d’aquest element ha estat fer experiments. Seguidament vídeos podeu veure als vídeos com hem experimentat i quantes coses hem après

ELS CANVIS DE L’ESTAT DE L’AIGUA

Vam posar uns gots plens d’aigua a diferents llocs. Un a la classe, un altre al pati, un a la nevera i un altre al congelador.  Uns dies després, vam agafar tots els gots i a la classe, vam observar quins havien canviat i com.

Cliqueu  la imatge per veure el vídeo!

FEM GLAÇONS DE COLORS

Després d’observar que l’aigua no té color, que és transparent, vam posar colorant a l’aigua de les glaçoneres i després… al congelador.

Passats uns dies vam veure com l’aigua s’havia congelat i vam passar una tarda molt divertida pintant amb els glaçons de colors. Va ser divertit veure com els glaçons cada cop eren més petits, perquè es descongelaven i cada vegada hi havia més aigua al paper.

Cliqueu  la imatge per veure el vídeo!

L’AIGUA QUE CAMINA

Amb una mica de paciència, perquè el procés necessita el seu temps, vam experimentar com l’aigua amb colorant ascendia pel paper fins a arribar als gots que estan a baix, donant-los color.

Cliqueu  la imatge per veure el vídeo!

FEM PLUJA

Amb un fogonet que ens ha deixat en Jordi, un mestre de l’escola, hem escalfat l’aigua. Hem vist que quan l’aigua està molt calenta, fa bombolles i puja fum. Llavors hem posat a sobre del gerro ple d’aigua bullent un plat amb glaçons. I hem vist com es feien gotes de pluja dins del gerro!!!!

Cliqueu  la imatge per veure el vídeo!

LÀMPADA DE LAVA

Amb aigua, oli, colorant i unes pastilles efervescents hem fet aquest experiment que ens ha agradat molt!! Era com un volcà en erupció!!!

Cliqueu  la imatge per veure el vídeo!

DESCONGELEM AMB SAL

Amb aquest experiment hem observat com la sal fa que els glaçons es descongelin ràpidament… i així hem aconseguit alliberar la pedra de color que estava atrapada dins del gel.

Com a premi, ens l’hem emportat a casa.

Cliqueu  la imatge per veure el vídeo!

FEM BOMBOLLES

I per acabar el projecte d’una forma molt divertida, un matí vam sortir amb les Abelles al pati per jugar a fer bombolles. Havíem de bufar fluix per no trencar les bombolles, i com feia molt de sol, vam veure com moltes agafaven els colors de l’arc de Sant Martí.

Ens agraden molt les bombolles!!!

Cliqueu  la imatge per veure el vídeo!

Deixa un comentari

PARELLES COOPERATIVES


Deixa un comentari

TALLER AUDIOVISUAL: LLUM I OMBRES

Ahir vam fer un taller audiovisual anomenat “Llum i ombres”. El taller ens ho va fer la Carla, a l’aula de psicomotricitat. Amb una pantalla i una llum, la Carla ens va fer jocs d’endevinar qui eren o què fèiem observant les ombres projectades a la pantalla. Va ser molt divertit.
I al final ens va explicar un conte amb ombres xineses.
Clicant a la fotografia podreu veure un vídeo amb alguns moments del taller.

Deixa un comentari

ANIVERSARI D’EN CIRO I EN LEO

Divendres vam fer festa doble. Vam celebrar l’aniversari d’en Ciro i en leo. Tots dos ja tenen 4 anys. Que grans!!!
Vam fer una festa amb pastís, cançons d’aniversari, petons voladors, balls i molta diversió.
Moltes felicitats Ciro i Leo. Que guapos esteu amb les vostres corones!!

 


Deixa un comentari

EN ZIYAD I EL CARGOL CORNELLI

En Ziyad i el cargol Cornelli han passat el cap de setmana junts. En Ziyad tenia moltes ganes de què arribés aquest moment i ho ha gaudit al màxim. No s’han separat en cap moment. Han esmorzat junts, han jugat al parc i han dormit junts.

En Ziyad no parava d’abraçar-lo i fer-li petons. Moltes gràcies per cuidar i estimar tant al nostre cargol!

 


Deixa un comentari

ELS CARGOLS FEM PSICOMOTRICITAT

HOLA FAMÍLIES!

AQUÍ TENIU UN RECULL DE DIFERENTS SESSIONS DE PSICOMOTRICITAT ON PODEU VEURE ELS VOSTRES FILLS I FILLES REALITZANT LES DIFERENTS PROPOSTES:

-EL RITUAL D’ENTRADA: JA DESCALÇATS ENTREM A LA SALA PER VERBALITZAR LES NORMES I PREPARAR-NOS PER TIRAR LA MURALLA (FEM CONTENCIÓ I CONTROL MOTRIU I EMOCIONAL) I A CONTINUACIÓ DEIXEM ANAR UNA EXPLOSIÓ DE MOVIMENT I EMOCIONS PER TIRAR LA MURALLA

-EXPRESSIVITAT MOTRIU: FEM JOC LLIURE I VIVENCIAL EXPERIMENTANT AMB EL MATERIAL, ON SORGEIXEN PROPOSTES ESPONTÀNEES, CIRCUITS, … I S’ACABA AMB LA RECOLLIDA DEL MATERIAL

FINALMENT, FEM LA TORNADA A LA CALMA AMB UNA PROPOSTA DE RELAXACIÓ I FEM EL RITUAL DE SORTIDA DE LA SALA PER CALÇAR-NOS.

Deixa un comentari