TIC-TAC-TUC

Benvinguts informàtics i informàtiques!!
En PC un ordinador molt simpàtic ens dona la benvinguda a través del projector de l’aula d’informàtica. Seguidament la mestra ens explica que en quatre sessions hem de passar de ser ” informàtics Juniors” a “informàtics experts” , però,… hi ha alguns nens i nenes que l’any passat ja van aprendre molt i han de passar a ser “informàtics superexperts”!!!!!
Mentre dura l’ambient, cada nen/a té una carpeta. Cada carpeta conté quatre targetes, cada targeta conté una proposta diferent per tal que assolim el nostre objectiu: aprendre i passar-ho molt bé!!
Les quatre propostes són:
1. Escriure paraules dolces a un company, amic, familiar, utilitzen el programa Kid Pix.
2. Jugar i aprendre o aprofundir sobre diferents continguts de l’aula (mates, català, medi,..) amb el programa Jclic.
3. Visualitzar un conte de “una mà de contes”.
4. Buscar a Internet imatges i decorar-les amb el programa de dibuix Kid Pix.
Per finalitzar, a l’ultima sessió i per demostrar que hem estat uns bons informàtics obrim el programari de text Word i escrivim una frase, que demostri que hem après molt, la imprimim i la enganxem a la medalla que ens hem guanyat!
En PC s’acomiada de nosaltres dient-nos “arreveure informàtics i informàtiques” això és que ens vol tornar a veure… potser l’any vinent, arreveure PC!!!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Sabies que amb l’ordinador pots fer i aprendre moltes coses?
L’ambient Tic Tac Tuc et proposa diverses activitats perquè ho descobreixis. Podràs fer fotografies,buscar imatges per internet, modificar –les amb el Kid Pix,… També podràs escriure missatges als teus amics i fins i tot podràs buscar els contes que més t’agraden i verure’ls per internet.

Aquí teniu una petita mostra!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *