Experiments

Sí, fem experiments!!
És un ambient on cada nen/a podrà observar, deduir i investigar a partir de diferents experiments.
En aquest ambient es fomenta el treball autònom, tot i que sempre el mestres/a a l’aula fa d’orientador/a per resoldre qualsevol dubte o problema. Estan organitzats en grups heterogenis reduïts, els alumnes aprenen a treballar en equip, a col.laborar i a compartir coneixements i experiències.

És molt important la iniciativa i el sentit de la responsabilitat dels nens i nenes a l’hora de cuidar el material, netejar-lo, i recollir-lo, tant a nivell d’experiment com d’aula.

Tot i que l’àrea principal de l’ambient és medi, hi ha interdisciplinarietat amb llengua ja que aquesta és necessària per a la comunicació tant oral com escrita, per compartir informacions i idees, formular hipòtesis, etc.

 

 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Ha arribat el moment de descobrir un laboratori: és un espai amb estris, substàncies i energia on podem investigar varietat de fenòmens ben curiosos. Podrem realitzar diferents experiments senzills, divertits i molt instructius. Experiències a l’abast de tothom que il·lustren principis científics interessants. Acosta’t a la ciència i atreveix-te a provar tots els experiments que hi ha preparats al laboratori de l’escola!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *