Llibres 2022_23

Benvolgudes families.

S’acaba un curs que ja ens estem organitzant pel vinent, com és en el cas dels llibres. L’escola ja ha publicat el llistat-ISBN-fungibles-web-22-23 a la secció “Documents” de la seva web. 

L’AFA, dins del seu interès per afavorir la conciliació familiar, ha facilitat any rera any la compra centralitzada d’aquests llibres a les families per tal de; 

  • Facilitar la seva adquisició. A llistat hi ha llibres de diferents editorials que no tenen per què estar a la nostra llibreria de referència
  • Minimitzar errors. Ens assegurem d’entregar l’edició que demana l’escola, i no una anterior que, aparentment, por semblar igual.
  • Assegurar l’entrega a termini; bé sigui a casa o a l’escola (dies 1 i 2 de setembre). I és que malgrat la comanda es faci amb antelació, la demanada és tan gran que és fàcil que hi hagi demores.
  • Oferir una agenda personalitzada de l’escola

Ademés, les cases comercialitzadores sempre ens han ofert un descompte que l’AFA sempre ha destinat al soci, que és qui manté la nostra associació. 

Fa un any es va fer un canvi d’Abacus a Comercial Girona mantenint les tarifes i millorant en servei.  Ara ens trobem que els temps canvien a velocitats vertiginoses i la competivitat augmenta; fins al punt que avui ens trobem que les tarifes de la nostra comercial perjudiquen a les families  no sòcies, quelcom del que no volem ser partícipes.

Per això S’HA DECIDIT OFERIR LA VENDA CENTRALITZADA ÚNICAMENT A LES SÒCIES que, pagant la quota anual per família, poden optar al lot a un preu competitiu amb la comoditat d’entrega a l’escola (i recollir amb la roba) i/o optar a llibres folrats.

En definitiva; com comprar? Partint de la base que cadascú es lliure de comprar allà on més li convingui, suggerim

  • Les famílies sòcies que vulgin agafar el lot de llibres a Comercial Girona ho podran fer pagant la quota  de sòcia a la web en el moment de tramitar la comanda. 

WEB DE COMERCIAL GIRONA; https://comercialgirona.cat/comandes/es.

CODI D’ESCOLA: GUINOVARTC0183

ACTIVA FINS AL 25 DE JULIOL DE 2022

  • A TOTES LES FAMÍLIES; SÒCIES O NO. L’escola recoma que l’alumnat usi l’agenda de l’Escola Guinovart. Que tots els nens i nenes usin la mateixa agenda facilita la comunicació entre professorat-alumne. A la web de la Ccial Girona trobareu un apartat específic per comprar únicament l’agenda.

Si teniu qualsevol consulta destinada a l’AFA, la podeu fer arribar a afa@escolaguinovart.cat.

Els dubtes/reclamacons sobre les comandes o sobre la web de Ccial Girona, els podeudirigir a clients@comercialgirona.cat

Seguim en contacte!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *