SALVEM EL GUINOVART. ESCOLA SI, INSTITUT TAMBÉ.

Cartell Guinovart Color

SALVEM EL GUINOVART.  ESCOLA SI, INSTITUT TAMBÉ.

Des de que el Departament d’Ensenyament ens va comunicar el tancament progressiu de la nostra escola per transformar-la en el 4t Institut de Castelldefels, s’han realitzat diverses accions per evitar el seu tancament i unir a la nostra escola i al 4t institut en un projecte integrador de les dues comunitats educatives: un institut-escola.

Aquest projecte té com a finalitat unir els projectes educatius de tots dos centres, construint un projecte comú pels nostres infants i pels futurs alumnes, des dels 3 anys fins als 16, permetent la continuïtat de l’Educació Infantil i Primària a l’Educació Secundaria en un mateix espai, un projecte molt desitjat per les famílies preocupades pel pas de l’escola a l’ institut.

En el ple de l’Ajuntament es va aprovar una moció per unanimitat, a petició de la Coordinadora d’AMPA de Castelldefels, recolzant aquest projecte per la nostra escola.
El Parlament de Catalunya va aprovar una proposta de resolució en la que insta al Govern a valorar aquest projecte per la nostra escola.

La realitat, però, és que la Consellera d’Educació, la Sra. Irene Rigau, no respecta aquestes resolucions i segueix endavant amb el tancament progressiu de la nostra escola.

L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Castelldefels afirma que ens recolza però no ens defensa davant la Consellera.

Com a pares i mares que defenem l’Educació dels nostres fills/es, diguem SI A LA CONTINUÏTAT DE L’ESCOLA JOSEP GUINOVART!!!

JUNTS PODEM!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *