English Day

1r English Day de les escoles de Corbera de Llobregat i La Palma de Cervelló

English Day a Corbera i la Palma 2013

El passat 19 de juny de 2013 al matí es va celebrar la 1a edició de l’ English Day a Corbera de Llobregat i La Palma de Cervelló. Les escoles participants ( El Corb, Jaume Balmes i Puig d’Agulles de Corbera de Llobregat i l’escola El Solell de La Palma de Cervelló ) van realitzar 11 diferents activitats de tot tipus, jocs, activitats informàtiques, vocabulari, música… en les que l’alumnat de 5è de primària va poder utilitzar la llengua anglesa com a llengua de comunicació i aprenentatge. En ella van participar un total de 165 alumnes i la trobada va ser a l’escola El Corb de Corbera de Llobregat.
[+] Més imatges


I Edició English Day Granollers

La sessió de cloenda del Primer “English Day” dels centres de Granollers, en xarxa innovadora, va posar en valor l’esforç dels centres pioners en l’experiència:
-Escola Lledoner
-Escola Mestres Montaña
-Escola Granul·larius
-Escola Municipal Salvador Llobet
-Educem
Amb el suport de:
-Institut Celestí Bellera

La reflexió col·lectiva ha encoratjat la proposta de continuitat i ampliació amb nous centres de Granollers pel curs vinent:


I Edició English Day Anoia

El dia 15 de maig a l’Anoia es va dur a terme la primera edició de l’English day, a partir d’una iniciativa del seminari de mestres d’anglès de primària i amb el suport del CRP de l’Anoia.

Un total de 2462 alumnes de 20 centres van participar en l’activitat T-shirt market, la qual havien preparat prèviament a les escoles en forma de gimcana juntament a una presentació

Al web del seminari d’anglès hi ha penjats tots els materials i enllaços d’aquesta acció d’impuls de la llengua anglesa.

El personal del CRP de l’Anoia va recollir una fitxa amb la favourite T-shirt de cada centre i en va elaborar aquest document amb l’aplicació youblisher.

English Day Viladecans 2012

El passat divendres 18 de maig, 9 escoles de Viladecans van celebrar la 4a Jornada de l’English Day. La trobada va tenir lloc al CÚBIC, equipament municipal cedit per l’Ajuntament de Viladecans.

Al llarg del dia es van dur a terme diverses activitats on la llengua vehicular va ser l’anglès i amb l’objectiu principal de crear un espai de pràctica de la llengua, de forma lúdica i participativa, per l’alumnat de sisè.A la jornada hi van participar les escoles Angela Roca, Marta Mata, Dr. Trueta, Amat Targa, Pau Casals, Montserratina, Can Palmer, El Garrofer,i Teide.

English Day Sant Just Desvern 2012

El passat divendres 11 de maig es va realitzar la VI edició del English Day a Sant Just Desvern amb la participació de l’alumnat de 6è i de 1r de ESO de les escoles públiques ( Canigó, Montserrat i Montseny) , l’IES Sant Just i l’escola concertada Madre Sacramento .

L’ English Day és la festa cloenda d’un seguit d’activitats realitzades a l’aula d’anglès i en xarxa al llarg de tot el curs.

Els especialistes d’anglès de la població, com a grup de treball, comparteixen metodologies i preparen les diferents activitats que tenen com a cloenda aquest espai lúdic on l’anglès és l’ única llengua de comunicació i on l’alumnat té l’oportunitat de practicar l’anglès que han après al llarg de l’educació primària.

Com en les passades edicions ‘ha comptat amb la col·laboració  dels alumnes de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat del IES Sant Just i l’Escola Madre Sacramento que han portat els 14 diferents tallers on han jugat els més de 250 alumnes participants.

English Day Gavà 2012

La segona edició de l’English Day de Gavà va tenir lloc el passat 25 de maig en una demostració més de la importància que atorguen els centres de la localitat a l’aprenentatge de la llengua anglesa.

En la jornada hi van participar 400 alumnes de 6è de primària i de 1er d’ESO de tots els centres públics de Gavà que van gaudir d’un ampli ventall d’activitats lúdiques tot practicant l’anglès.

L’English Day 2012 va comptar amb la participació d’una trentena de professors competents en llengua anglesa i amb el suport del CRP, la Coordinadora d’Ampes i l’Ajuntament de Gavà.

English Day Alt Empordà 2012

El passat divendres 18 de maig set escoles alt empordaneses van participar en la IV edició de l’English Day, al voltant del tema dels Jocs Olímpics.

La trobada va tenir lloc a Figueres i va consistir en la realització de jocs en anglès al pavelló d’esports al llarg del matí i de jocs de cucanya a les pistes d’atletisme a la tarda.

El centres participants són:

Comunitat d’aprenentatge l’ Amistat de Figueres

Esc Parc de les Aigües de Figueres

Esc Anicet de Pagès de Figueres

Esc Les Melies de Vilafant

Esc Gonçal Comellas d’Avinyonet de Puigventós

Esc Monturiol de Roses

Esc Ruíz Amado de Castelló d’Empúries

Felicitats a tots els centres participants per una jornada fabulosa!

English Day La Garrotxa 2012

L’11 de maig es va celebrar una nova edició de l’English Day La Garrotxa amb activitats i jocs durant el matí i amb la representació de l’obra de teatre English People In England, dirigida per Joan Fluvià, a la tarda. La jornada va comptar amb la participació de 10 escoles de la comarca.

 


L’English Day La Garrotxa és una activitat molt valorada per l’alumnat de la zona i arran de l’experiència teatral d’aquesta jornada i a petició del propi alumnat, va sorgir la mostra de teatre de secundària que permet donar-hi continuïtat un cop arriben a l’institut.

 

Esportistes dels USA a Barcelona

Futbol Americà a l’Ins. Domènech i Montaner

El passat dilluns, 12 de Març del 2012, els jugadors de futbol americà, Justin Tuck i Tony Richardson, van dedicar una sessió a presentar els valors de l’esport a l’alumnat de l’institut Domènech i Montaner de Barcelona. Els jugadors van parlar amb l’alumnat sobre la importància de l’educació al llarg de la vida, i de la necessitat dels esportistes de seguir estudiant per al desenvolupament integral de la persona.
Aquesta visita es va desenvolupar en el marc de la col·laboració interinstitucional entre el Departament d’Ensenyament i el Consolat dels USA a Barcelona, en el pla d’impuls a les terceres llengües que gestiona el Servei de llengües estrangeres, i gràcies a la col·laboració del Consorci d’educació de Barcelona i la secció cultural de l’ambaixada dels USA.
Podeu veure algunes de les fotografies de l’acte, amb en Justin i en Tony i l’alumnat i el professorat del claustre. Activeu-les amb el ratolí per augmentar les fotografies:

J ustin Tuck i Tony Richardson a Barcelona a l'Ins Doménech i Montaner Justin Tuck i Tony Richardson a l'Ins Domènech i Montaner American Football Players in Barcelona Spain 2012
Justin Tuck i Tony Richardson a Barcelona Justin Tuck i Tony Richardson a Barcelona

English Day a l’ESO i Batxillerat

 

English Day a l’Ins Viladecavalls

L’Ins Viladecavalls ha organitzat un English Day amb l’objectiu d’oferir activitats per potenciar l’ús de la llengua anglesa entre l’alumnat d’ESO i Batxillerat. L’experiència ha estat coordinada pel professorat d’anglès amb la col.laboració de tot el claustre.Mireu què poden fer plegats 600 estudiants i 65 professors en llengua anglesa!

 

 

Fitxa English Day Ins Viladecavalls


____________________________________________________

Bike Day, English Day en bicicleta!

Durant la setmana del 13 al 17 de juny l’Escola La Farigola del Clot (Barcelona) ha celebrat la segona edició del Bike Day que enguany ha coincidit amb el Bike Show celebrat a la ciutat de Barcelona.

bike-day-2

L’experiència es duu a terme conjuntament amb altres escoles d’Europa i la llengua vehicular és l’anglès. Aquest any s’ha treballat la llengua relacionada amb el trànsit i l’alumnat de sisè ha preparat un circuit per a la resta de l’escola amb preguntes sobre el vocabulari relacionat amb els senyals de transit. Els nens i nenes de sisè han comptat amb l’ajut dels ex-alumnes de l’escola que fan primer d’ESO a l’Institut Salvador Espriu .

____________________________________________________

Meeting Point a Sant Celoni 2011

El 13 de maig es va celebrar per setè any el Meeting Point a Sant Celoni, en el qual van participar l’alumnat de sisè de nou escoles de la zona del Baix Montseny.

Al llarg de la jornada es van realitzar activitats diverses i a la tarda van anar a l’Ateneu a veure una obra de teatre en anglès de la companyia Blue Mango. Per clausurar les activitats, l’ alcalde de Sant Celoni va fer un petit parlament en anglès i va entregar els premis del concurs de mascotes.

Podeu seguir l’experiència a través del bloc del Meeting Point

____________________________________________________

English Day a Sant Adrià del Besós 2011

dscn2834 dscn2859

Els alumnes de 5è de primària de tots els centres -públics i concertats- de Sant Adrià del Besòs van participar el 12 d’abril en la celebració d’un English Day, portant a la pràctica els seus coneixements d’anglès en activitats diverses. L’alumnat va gaudir també de dues representacions de teatre a càrrec de la companyia anglesa ETC

Aquesta jornada es prepara al Seminari de coordinació de Mestres d’Anglès dins el Pla de Formació de Zona de la ciutat.

Consulteu la fitxa de l’activitat

____________________________________________________

English Day de la Garrotxa 2011

nessie

Un any més, se celebra la diada de l’English Day de la Garrotxa que es durà a terme el divendres dia 13 de maig a partir de 2/4 de 10 del matí.

Aquest dia, 415 alumnes de 6è de primària dels centres de la Garrotxa es troben al pavelló firal d’Olot per passar tot un dia junts gaudint i comunicant-se en llengua anglesa.

Al matí, l’alumnat realizarà  els 12 tallers  al pavelló, després tots junts dinaran a les Fonts de Sant Roc i, a la tarda, al local de la “Casa de Andalucia” un grup d’alumnes de cada centre representarà l’obra de teatre que en Joan Fluvià ha escrit especialment per a aquesta activitat.

Al bloc de l’English day 2011 hi trobareu més informació , podreu llegir el conte que han escrit cooperativament entre tots els centres i que té com a protagonista la mascota de la diada i podreu sentir l’Himne de l’English Day.

______________________________________________________________________________

 

L’English Day és una activitat d’intercanvi d’experiències entre centres, entre mestres especialistes d’anglès i entre alumnes d’una mateixa zona. L’English Day es va celebrar per primera vegada a Santa Coloma de Farners, i posteriorment altres territoris han organitzat també aquesta jornada a la seva zona. Actualment es celebren jornades similars a la zona de la Selva II (Blanes i voltants), a la Garrotxa, a Sant Just Desvern, a Polinyà i a Sant Cugat del Vallès …

…………………………………………………………….The English Day 2011 at Santa Coloma de Farners

 

It is an activity organized by Servei Educatiu Selva-I and the English teachers from different schools in the area. All along the school year, pupils with their teachers plan different activities and prepare workshops, choose a mascot, interact through the internet and learn about English Culture untill the third term of the school year.

This year, We willbe having many interesting activities in April:

Come and visit us!

 • Participants
 • Col.legi Vall dels Àngels, d’Anglès
  ESC Sant Jordi, de Bonmatí
  ESC Montseny, de Breda
  ESC La Vall, d’Osor
  ESC Guilleries, de Sant Hilari Sacalm
  ESC Sant Salvador, de Santa Coloma de Farners
  Col.legi La Salle, de Santa Coloma de Farners
  ESC Verdaguer, de Sils

 • Coordinators for the English day 2011
 • English teachers in the schools and professional exoperts in CRP Selva I : Raquel Aguilà, Susana Arralde, M.Àngels Bartés, Gemma Coll, Sílvia Farrés, M.Irene Llach, Carme Llover, Aïda Micó, Albert Perafita, Anna Rubio, David Tordera.
  AC

  CIONS 2009


  English Day Alt Empordà

   

  english-day-alt-emporda1

  Des del curs 2008-2009 se celebra l’English Day a l’Alt Empordà amb la participació de l’Esc Amistat Comunitat d’aprenentatge i l’Esc Parc de les Aigües de Figueres i l ‘Esc Narcís Monturiol de Roses i amb la col.laboració dels Serveis Educatius de la comarca.

  Al llarg de tot el curs l’alumnat prepara tallers, trien la mascota, es comuniquen i interaccionen per internet i la culminació de tota aquesta feina és la celebració cap a final de curs de l’English Day. Durant aquesta jornada l’alumnat realitza els tallers que ells mateixos han preparat amb l’ajuda dels mestres d’anglès, els quals giren cada any al voltant d’un tema diferent. Al migdia es fa un dinar col.lectiu al Parc Bosc de Figueres i a la tarda una gimcana en el mateix parc.

  Consulteu el web per seguir les activitats d’aquest curs 2010-2011


  The Amazing Day (la Gavarresa)

   

  amazing_day

  Activitat d’intercanvi en llengua anglesa entre el cicle superior de diverses escoles de la zona coordinades des del grup de treball “English is fun!” 

  Veure fitxa tècnica de l’activitat

  Per a més informació visiteu el seu bloc


  English Day de Santa Coloma de Farners

   

  En l’edició del 2008 de Santa Coloma de Farners participen 315 alumnes de sisè de Primària i 30 mestres procedents d’11 centres educatius i dels Centres de recursos pedagògics (CRP) de la comarca de la Selva.

  Veure fitxa tècnica

  …………………………………………………………….


  English Day de la Garrotxa

  4a. edició

  Hi participen 8 centres educatius d’Educació primària de la comarca de la Garrotxa amb la col·laboració del CRP de la Garrotxa

  Visiteu el bloc
  Programa

  …………………………………………………………….