4.1.- Transforma el aburrimiento y la obligación de tus deberes por el ocio creativo y la diversión cooperativa de tus tareas escolares para casa.-

Aprende y juega al Cooppel

es muy fácil y dura más

Esta entrada fue publicada en General por jmasip12. Guarda el enlace permanente.

Acerca de jmasip12

Mestra i pedagoga. M'apassiona el món educatiu i les relacions humanes. He tingut la sort de passar pels diferents cicles i etapes educatives com a mestra , d'estar en la gestió i direcció d'un CEIP de tres línies durant 8 anys i ara d'estar a l'EAP acompanyant diferents centres i IES en la tasca educativa, innovadora, i compromesa en fer un món millor. En tres dels centres que estic hem engegat USEE , i aposto per una escola inclusiva que pot ajudar a millorar actituds i valors a la vegada que introduir nous enfocs a la gestió de l'aula tradicional, per atendre millor la diversitat