Visita a l’escola Bernat Metge

El passat dijous 4 d’abril, els nostres alumnes de l’Aula d’Acollida van visitar l’Escola Bernat Metge de l’Hospitalet de Llobregat per a explicar uns contes que han estat preparant les darreres setmanes dins del projecte #ContesDelMón.

Els alumnes nouvinguts de 1r d’ESO, Ayesha Akhtar, Jhonatan Sena, Rajinder Singh, Sindy Mena i Moises Tapia (Equip “Ments Prodigioses”) van explicar el conte de Caputxeta Vermella.

Els nouvinguts de 3r d’ESO, Fabian Flores, Bryan Mena, Fadwa Abdrrahim, Lina Youyou Huang i Fouad Doubaa (Equip “Falcons”) van explicar el conte del Pagès i el Diable.

I els nouvinguts de 4t d’ESO, Zubair Ahmed, Anjola Inaolaji, Aya Doubaa, Maria Viana i Fatima Akhtar (Equip “Fills de la Llum”) explicaren el clàssic de Blancaneus.

L’experiència ha estat molt enriquidora, divertida i emotiva per als nostres alumnes que han tingut l’oportunitat de potenciar la llengua catalana, perdre la por a parlar en públic, visitar els germans petits d’alguns dels nostres alumnes nouvinguts i saludar als nens i nenes d’una altra Aula d’Acollida.

Amb la col·laboració de la Yolanda Vicente (ELIC) i la Gemma, tutora de l’Aula d’Acollida del Bernat Metge i exalumna nouvinguda, van fer possible l’encontre d’aquests alumnes i d’aquesta manera adonar-se que hi ha molts companys que, com ells, es veuen beneficiats pel reforç lingüístic i d’integració de les aules d’Acollida.

Punxa aquí per veure totes les fotos i videos d’aquesta activitat.

32 comentaris a “Visita a l’escola Bernat Metge

 1. M’he agardat molt la sortida perque m’he agradat la classe i les professores i també els nens i nenes petites. També m’he agaradat contar la hisiòria de la caputxeta vermella a els alumnes. La classe estava petit pero nova amb molta llum i decoració. Els alumnes estaven molt bons i agradables i a l’últim m’he agradat jugar amb els nens i nenes petites.

   • Has escrit molt be(bè) pero(però) has escrito(escrit) ‘la clase(classe) estava petit’ pero(però) class(classe) es(és) femeni I es(és) ‘la clase(classe) estava petita’

  • (M’ha agradat)M’he agardat molt la sortida perque(perquè) m’he agradat(M’ha agradat) la classe i les professores i també els nens i nenes petites(nens i nenes petits). També m’he agaradat(M’ha agradat) contar la hisiòria de la caputxeta vermella a els(a+els=als) alumnes. La classe estava petit(petita) pero(però) nova amb molta llum i decoració. Els alumnes estaven molt bons i agradables i a l’últim m’he agradat jugar amb els nens i nenes.

 2. Crec que ho vaig fer bé i els meus amics també. al principi estava nerviós, però després d’un temps em sentia bé, aprenc algunes paraules noves i coneixo un nen de Pakistan. I crec que és una bona experiència per a mi

 3. vamos a arribar al colegio del Bernat Metge i hem entrat i ens van rebre y hem entrat y nos hemos presentado entres todos yo he presentado a el moises y los demas por su cuenta despres hemos leido el conte que hemos preparado y despres nos han explicado ellos un poco lo que estan haciendo hay y despres nos enseñaron sus trabajos y depres he hablado con la profesora y nos hemos salido de la classe y hen vist unois nens mol petits y monos

  • vamos(Vam) a arribar al colegio(escola) del Bernat Metge i hem entrat i ens van rebre y(i) hem entrat y nos hemos(hem) presentado(presentat) entres(entre tots i jo he presentat a Moises i els altres per els mateixos, després hem llegit) todos yo he presentado a el moises y los demas por su cuenta despres hemos leido el conte que hemos(hem) preparado(preparat) y despres(é) nos han explicado(explicat) ellos(ells) un poco(poc o una mica) …

 4. Quan va arribar ha l’aula d’acollida de l’escola Bernat Metge m’he va sentir com si tornés ha casa, he sentit molta alegria, però també un poc trist perque els altres companys de l’any passat no estaven en aquesta classe.

  • Quan va arribar ha(a) l’aula d’acollida de l’escola Bernat Metge m’he(m’ha) va sentir com si tornés ha(a) casa, he sentit molta alegria, però també un poc trist perque(perquè) els altres(no cal escriure “els altres”) companys de l’any passat no estaven en aquesta(aquella) classe.

   P.s. Crec que el teu comentari és interessant, però és massa exagerat “com tornés a casa”

 5. Vam arribar a l’escola del Bernat Metge i ens va rebre molt bé la professora i la secretaria.
  Després vam pujar a la classe de l’Aula d’Acollida i vam començar a fer les presentacions. Jo vaig presentar a la Sindy, ella em va presentar a mi. La Ayesha va presentar al Rajinder i ell a la Ayesha. El Jhonatan es va presentar a ell mateix.
  vam començar a llegir el conte de la caputxeta vermella.

  després li vam donar una cartolina i vam sortir a jugar amb els petits i micos

 6. M’ha agardat molt la sortida perque m’he agradat els alumnes i les professores i també.M’agrada la classe, la classe estava molt bonica i colorida però estava molt petita.També m’ha agaradat contar la hisiòria de la Blancaneus als alumnes.M’agrada els activits que els alumnes han fet en aula d’acollida.Al final, jo vull dir que aquesta experiència estava molt agradable.També em va agradar jugar amb nens petits

  • Has escrit molt be pero has escrit ‘ activits ‘ pero es ‘ activitats ‘ i has posat un altre ‘ i ‘ despres de professores

   • Has escrit molt be(bè) pero(però) has escrit ‘ activits ‘ pero(però) es(és) ‘ activitats ‘ i has posat un altre ‘ i ‘ despres(després) de professores

    P.s. Crec que necessites concentrar-te en els accents

  • M’ha agardat molt la sortida perque m’he agradat (m’ha agradat) els alumnes i les professores i(no necessita) també.(espai) M’agrada la classe, la classe estava molt bonica i colorida però estava molt petita.També m’ha agaradat contar la hisiòria de la Blancaneus als alumnes.M’agrada els activits (activitats) que els alumnes han fet en aula d’acollida. (espai)Al final, jo vull dir que aquesta experiència estava molt agradable.També em va agradar jugar amb nens petits(.)

 7. L’experiència d’anar a l’escola Bernat Metge ha estat molt divertida, agradable i enrequidora, perquè hem presentat uns contes molt bonics i hem conegut noves persones d’altres països i també dels mateixos països que nosaltres com la Lais, una noia molt simpàtica que és de Brasil i per coincidència de la mateixa ciutat que jo vivia i ha arribat fa 3 mesos a Catalunya i ja parla molt bé Català.

 8. Era una experiència molt bona m’ha agradat molt estar amb els nens petits,al principi pensava que estaré molt avorrida i no volia anar però la veritat era molt divertit i interessant.Vaig parlar amb ells i ballar!
  Espero que anem una altra vegada perquè m’ha encantat molt!

  • Estaba(estava) molt bé per que(perquè) els nens del(de l’aula) aula de acollida(d’acollida) eran(eren) molt listos i interesants(interessants) i treballen molt bé.

   p.s. el teu comentari és molt bonic però una cosa que dona la resposta per i què estan junts (perqué) i quan hi ha una pregunta per i que estan separats

 9. Va ser una bona experiencia em vaig sentir be entre els nens de l’aula d’accollida de un altre escola.Els alumnes son bons y las professoras tambe encara que pensava que va ser una mica avorrida.La seva classe era molt bonic com nostra.Yo tambe m’alegro que els hagi agradat nostra conte…..Era una bona experiencia y m’encantat.

  • Va ser una bona experiencia em vaig sentir be(bé) entre els nens de l’aula d’accollida de un altre escola.Els alumnes son(són) bonas y(i) las(els) professoras(professores) tambe(també) encara que pensava que va ser una mica avorrida.La seva classe era molt bonic(bonica) com (la)nostra.Yo(jo) tambe(també) m’alegro que els hagi agradat nostra conte(conté)…..Era una bona experiencia y(i) m’encantat.

 10. era un dia molt bonica vam arribar al escola amb moltes ganes de visitar els nens petits i moltes ganes de practicar català amb ells.era un activitat divertit i interessant!espero si podem anar una altra vegada.

 11. Vamos arriba a colegio Bernat metge , Me pasat molt bé , va conèixer tres xinesos , dos noia i un noi . Parlo xines amb ells. M´agrada molt Aula d´acollida de Bernat metge .

 12. Vamos arriba al colegio Bernat metge , Me pasat molt bé , conèixer tres xinesos ,tres noia i un noi , parlo xines amb ells , M`agrada molt Aula d´acollida .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *