JORNADES GASTRONÓMIQUES BY FATIMA AKHTAR

Ingredients:

  • 1 tassa de Farina
  • 3 ous
  • 2 cullerades de pols per coures
  • 1/5 tassa d’ametlles triturades
  • 1 tassa de sucre triturat
  • 1 culleradeta d’essencia de vanilla
  • 2 cullerades de mel
  • 250 g de mantega
  • 1/5 tassa de khoya

Imatge:

Com preparar un pastís d’ametlles:

  1. En primer lloc agafeu la farina afegiu pols per assecar and ametlla en pols barregeu-les.
  2. Després d’això, porteu un bol col·loqueu 250 gr de mantega en un recipient de mescla i agregueu lentament el sucre i agafeu-lo amb un batidor elèctric.
  3. Afegiu el khoya a la massa i barregeu-lo amb un batidor elèctric.
  4. Afegiu ara 3 ous i (la barreja d’ametlles en pols, farina i pols per a forn).
  5. Barreja tots els ingredients utilitzant un batidor elèctric.
  6. Ara pren una paella, apliqueu la mantega als costats de la paella i posi la pasta d’un pastís a la paella.
  7. Ara poseu la paella al forn a 180º durant 30-40 minuts.
  8. El pastís està a punt. Ara decoreu el pastís que vulgueu.

 

Jornades

Hola a tothom vaig a parlar de com vaig fer el meu increïble Harrisa!

Ingredients:

.2 tasses de sèmola tosca
.1 tassa de coco
.1/2 tassa de mantega fosa (també conegut com 1 pal)
.1/3 tassa de sucre
.1 culleradeta de bicarbonat de sodi
.1 tassa de iogurt normal o crema agra
.1/3 tassa de ametlles rostides o blanques per adornar o 1/3 pistachos o anacards

Ara per fer el xarop!
.2 tasses de sucre
.1/2 tassa d’aigua
.1 cullerada d’aigua de roses sense roses, OPCIONAL
.1 culleradeta de suc de llimona

Instruccions

1.tornar a escalfar el forn a 400 graus F. Grease una paella quadrada de 9×9 o 8×8 o un plat circular de 9 “amb mantega o oli d’oliva i reserveu-la.

2.Barrejar la sèmola, coco, sucre, bicarbonat i la mantega en un bol gran. Utilitzeu les mans per incorporar la mantega amb els altres ingredients fins que estigui ben barrejat. Afegiu el iogurt i continueu barrejant amb les mans fins que estigui completament combinat. La barreja ha de ser bastant gruixuda i fàcil de prémer amb les mans (no primes com el pastís o el pastís)

3.premeu la barreja cap a un plat quadrat o una cassola circular. La barreja de pastís hauria d’estar prop de 1 polzada de gruix. Un diamant o un disseny quadrat al pastís amb un ganivet de mantega. Col·loqueu una ametlla o qualsevol altre tipus de nou que tingueu a mà en cada pla prefixat.

4..Coure a 400 graus durant 30 minuts fins a 40 minuts fins que es tracti d’un color marró bronze. Si no es forma cap color a la part superior, engegueu l’olla durant 1-2 minuts fins que la part superior sigui daurada o bronze. Torneu a tallar la torta al llarg de les línies pre-tallades i aboqui el xarop fred a la part superior mentre estigui calent perquè pugui absorbir-ho tot.

5.PER EL XAROP:
Mentre el pastís està cuit, barreja tots els ingredients per al xarop i col·loqueu-lo a la cassola a la part alta fins que bulli. Bullir durant 10 minuts o fins que el xarop tregui l’esquena d’una cullera.

JORNADA GASTRONÒMICA

Hola , Sóc la Youyou !!! Avui vaig parlant JORNADA GASTRONÒMICA

Vaig escollir el te de la llet xinesa.

Imagen relacionada

Imagen relacionada

Es compon de te i llet . També podeu afegir els vostres materials preferits per exemple : Coco , pearl ,Pudding ….

Te de llet amb molts sabors como  : Original, fragant, maduixa

Primer pas:Aboqui el te i cuini amb  llet

Sengo pas:Traieu les fulles del te

Tercer pas:Afegiu condiments

Ultim pas:Afegiu sucre blanc i coco

Espero que us agradi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

Jornades Gastronomiques (Maria)

JORNADES GASTRONOMIQUES

 “PÃO DE QUEIJO”      

Resultado de imagem para pao de queijo origem

L’origen del pa de formatge encara és incert. S’ha informat que la recepta es va crear a Minas Gerais al segle XVIII i está delicia gastronomica en poc temp estava en tot el Brasil, sent unos de los menjars més tipics i populars del pais i va tenir influència en altres països també.

És possible afirmar que el pa de formatge és un aliment equilibrat en relació amb els nutrients i, per tant, saludable perquè conté aigua, hidrats de carboni, proteïnes, lípids, minerals i vitamines.

IGREDIENTS:

·4 tasses (americanes) de tovalloles (500 g)
·1 cullerada de condiment o sal a gust
·2 tasses de llet (americanes) (300 ml)
·1 tassa d’oli (americana) (150 ml)
·2 grans o 3 ous petits
·4 tasses (americanes) de formatge de formatge de mines ratllat, estenent oli.

 

Menjar De Siria. (Fouad Doubaa )

 

 

Halawa El Gubn

Ingredients:

1/2 tassa d’aigua
1 tassa de sucre, blanca
2 cullerades d’aigua de roses (aigua de flor de taronja)
1 tassa de sèmola, fina
2 tasses de mozzarella, triturades
2 tasses de crema de taula

Instruccions
En una cassola mitjana a foc mitjà-alt, afegiu aigua i sucre i torneu a foc lent. Revuelva fins que es dissol el sucre. Afegeix aigua de roses i remou.

Afegiu semola i remeneu fins que estigui ben combinat.

Afegiu formatge de mozzarella i remeneu-lo contínuament fins que la massa comenci a formar-se. Es començarà a estirar i esborrar, però segueix agitant fins que la textura de la pasta es combina.

Deixeu que la massa es refredi el suficient per poder manejar-la, uns 5-10 minuts. Després, agafeu la massa i la pugueu fins que estigui fins i tot suau. Dividiu la massa en 2 peces iguals.

Podeu extreure algun xarop al taulell / superfície per evitar que la massa s’adhereixi i desplegueu-la o feu servir un embolcall de plàstic. Prenent la meitat de la massa, poseu-ho amb un corró o utilitzeu les mans per fer el més proper a la forma d’un rectangle. Retalla totes les vores perquè tinguis línies netes i nítides.

Comenceu aproximadament 1/2 “de la vora de la massa i, amb una cullera, prengui una mica de la seva crema de taula i estén-la en forma de registre d’esquerra a dreta. Voleu que la crema tingui una mida aproximada de 1/2” de gruix .

A continuació, amb aquesta 1/2 “de massa, la retiraràs i sobre la nata i la farem rodar fins que la crema estigui coberta i la massa es superposi. Després, amb un ganivet afilat, tallar-lo molt a prop del final del rotllo d’esquerra a Repetiu aquest procés fins que acabi la massa.

Alineeu tots els vostres fitxers de registre ara llistats i talleu-los en trossos més petits d’1/2 “d’ample o més, si preferiu, tallant totes les files de dalt a baix.

Top amb pistatxo picat i xarop de sucre i servir!