Jornades Gastronomiques

 

A la jornada gastronòmica, havien diferents plats típics dels diferents països d’on venien cada alumne de l’aula d’acollida, els quals són de: Xina, Colòmbia, Pakistan, Marrac, República dominicana, i Equador.

Els diferents plats dels diferents països són: silpancho, Salteña, Bolon, Patacon amb hogado, tajin b kefta, Arepa amb formatge, Morir somiant.

De fons posaven música típica dels diferents països d’on venien cada alumne de l’aula d’acollida.

Jornades Gastronòmiques – Aula Acollida ,Bellvitge

Els alumnes de l’Aula d’Acollida van fer una demostració  dels menjars típics dels seus països: Bolivia, Colombia, xina, Paquistan, Marroc, Ecuador.

Els alumnes de l’Aula d’Acollida van decorar l’aula per rebre els professors i els companys i van posar música perquè estiguessin més contents , en el principi es va posar música  escollida pels alumnes i després es va posar música típica dels països de cada un dels alumnes de l’aula d’acollida.

 

 

 

JORNADES GASTRONÒMIQUES

Ahir vam fer les jornades gastronòmiques a l’aula d’acollida. Tots els alumnes van portar diferents plats de diverses parts del món significatiu de cadascun dels seus països.

He provat cadascun dels plats i puc dir que m’han agradat tots, però el que més m’ha agradat ha estat el de Fabian es diuen salteña. Una salteña és un tipus d’empanada al forn procedent de Bolívia. Les salteñas són pastes salades farcides de vedella, porc o pollastre barrejades en una salsa dolça, lleugerament picant que conté olives, panses i patates. De vegades hi ha disponibles salteñas vegetarianes en determinats restaurants

JORNADES GASTRONÒMIQUES

El altre dia 10-12-2019 vam viure un dia de coneixements gastronòmics. Hi havien molts plats tipics. Vaig provar un aliment de Xina que em va deixar amb un dolor de llengua perquè pica molt. Més tard van arribar uns inviatats que van degustar  tots els plats, i nosaltres teniem que explicar la preparació i els ingredients.

Seguidament vam pasar per cadascun dels plats que els nostres companys van preparar, per a provarlos. Finalment quan tot es va acabar vam recollir i tornar a casa.

 

 

 

Jornades Gastronomiques

Jornades Gastronomiques 

El dia 10 de desembre vam fer uns plats típics del nostre pais hi va haver plats de la Xina, l’Ecuador, Colombia, India, Bolivia, Marroc, i República Dominicana.

Tots els plats estaven molt bons, els plats Pakistans eren molt picants i dolços. El plat mes famós va ser la Saltadilla, un plat bolivià que estava molt bó, després van arribar uns quants professors que els hi va agradar molt els plats dels nostres paÏsos.

Seguim amb energia amb les III Jornades Gastronòmiques

Malgrat el Departament d’Ensenyament ha suprimit la dotació que tenia l’Institut Bellvitge d’Aula d’Acollida… Seguim amb energia!!

Els nostres alumnes nouvinguts no es poden quedar sense un suport lingüístic i d’integració tan necessari i és per això que, gràcies a la bona voluntat de l’Equip Directiu, el projecte Viatge Digital CONTINUA.

I continua amb moltes activitats, com Les III Jornades Gastronòmiques, que tindran lloc el proper dimarts 10 de desembre de 13 a 14 hrs a l’Institut Bellvitge.

Dumbo

Avui en el aula de acollida em decidit parlar de Dumbo i hem parlat de fer una obra de teatre:

el circe abre despres de la segona guerra mundial llamada “circ dels germans medici” per problemes economics el circ va tenir que vender alguns animals,despres los dueños es van morir i un cuidador queda acargo de la mare de dumbo(jumbo) la cual va tenir a dumbo,dumbo va naixer amb uns problemes el cual le va deixar  las orelles molt grans els nois i les persones